Tulipa mieleeni pikainen jippo, jolla perusponnarista saa hauskemman. Hiusliitu on minulle uusi tuttavuus ja kuvittelin, että kirkkaanpinkillä liidulla saa vain kirkkaanpinkit hiukset. Saahan sillä toki sellaiset, mutta jos sen jälkeen, kun hiussuortuvat on vedellyt liitupurkin läpi, hiukset harjaa, saa niihin pastellisemman sävyn. Ainakin tämä Glitterin hiusliitu saa hiukset helposti näyttämään kuivilta, joten suihkin punertaviin latvoihini vielä Kevin.Murpyn Shimmer.Shine -suihketta, jonka sain Tampereen Session Salon -visiitiltä lahjaksi. Tuo ihania kultahippusia sisältävä kiiltosuihke korjaa hiusta, mutta toimii myös heijastamaan valoa eli pelkkänä kosmeettisena ilona. Kosteissa hiuksissa suihke on korjaavampi, kuivissa se on enemmänkin kiiltosuihke.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt kun tässä katsoo tuota blondattua pörröäni, kiiltosuihketta olisi voinut suihkia vielä paljon ylemmäksikin eikä vain pinkkeihin liitukohtiin. Yhdessä kuvassa näkyvät  muuten myös uudet Richmond & Finchin kännykkäkuoreni. Vaaleansininen väri on nyt jotenkin ihoni alla ja himoitsen sitä kovasti. Esimerkiksi tätä mekkoa en olisi vuosi sitten suostunut pukemaan ylleni. Niin se mieli muuttuu. Sama juttu kävi aikanaan keltaisen värin kohdalla, nyt kieroitunutta suhdetta pitäisi korjata enää violettiin väriin. Tiedän sen sopivan minulle, mutta en osaa pukeutua siihen! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA