OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tiedetään, tämä ei ehkä ole seksikkäin mahdollinen kuva, mitä näistä sandaaleista on mahdollista ottaa, mutta sen verran ne herättivät ihastusta Instagramissa, että sandaaleista voisi kertoa muutaman sanasen. Vantaan Adidas Outlet tarjosi hyvän valikoiman tuotteita, vaikka alkuun kitisin, etten löydä sieltä mitään. Sitten näin nämä sandaalit. Ja pojalleni Star Wars -teemaiset Superstar-tennarit. Ja pienen logorepun. Niin ja söötin t-paidan. Hei, lippiksenkin ostin vielä ja nyt ei olla päästy edes mieheni ostoksiin asti. Ei ollut todellakaan turha reissu, nämä rantasandaalit keräävät kehuja sekä netissä että livenä. Hintaa taisi olla 15 euroa, jos oikein muistan. Kesän kehutuin ostos ihan heittämällä! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAadidas moumouOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psst! Kuvakiitokset lähtevät Elsalle, jonka kanssa treffasimme tänään.

(koru saatu ByPinjalta)