OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Festareissa on se huono puoli, että vaikka on kivaa saada paljon kuvamateriaalia, kuvia tulee otettua niin paljon, että niiden läpikäymiseen hujahtaa tunti ja toinenkin. Jaan vähän osiin näitä kuvia ja esittelen festariasun ensimmäisenä. Olen kiinnittänyt huomiota, että maksimekko ja farkkuliivi ovat eräs festarityylien klassikoista. Tampereellakin tätä tyyliä esiintyi, mutta toinen vahva tyyli oli farkkushortsit ja läpikuultava toppi. Päässä oli tietysti kukkaseppele, koska mitenkäs muuten. Kesäinen rento tyyli on mieleeni eikä haittaa yhtään, vaikka vastaan kävelee kopioita toinen toisensa jälkeen. Yhdelle tytölle oli pakko virnistää, kun neidolla oli sama musta maksimekko kuin minulla ja vielä vaalea farkkuliivi sekä musta laukku. Näitä samoja lintukorviksiakin bongasin muutamat tuon illan aikana.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERAloreal moumouOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olympukselta saamaani nahkaiseen kameralaukkuun mahdutin mm. puhelimeni, kamerani, huulirasvan, nenäliinoja ja isohkon luomiväripaletin, jonka peiliosa oli ahkerassa käytössä tyttöjen kesken koko festariillan. Tein silmieni alarajaukset tuolla kolmannella sävyllä oikealta. Harmi vaan, että saadakseni sävyn toistumaan oikeana tuossa lähikuvassa meikistäni, piti kuvaa säätää niin, että kulmakarvani näyttävät hassun läikikkäiltä. Aina ei voi voittaa. En osaa oikein käyttää värikkäitä luomivärejä muuta kuin rajauksissa, mutta sitäkin voisi joskus opetella. Tämän paletin sain L’Oréalilta blogin kautta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA poola kataryna moumouOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällä hetkellä ulkonäkökriisini on sitä tasoa, että tekisi kamalasti mieli niin sanotusti tehdä Nelliinat ja leikata lyhyt tukka, sillä tuo vaalennettu latva, jota kasvatan oman värin  tieltä pois, on todella kaameassa kunnossa. Toki se on tupeerattu näissä kuvissa, jotta letistä tuli muhkea, mutta aika hamppua se on luonnontilassakin. Tuntuu kuitenkin, että polkka levittää kasvoja, mikä taas ei tässä turvotusolotilassa houkuttele yhtään. Ponnarilla saa ilmeestään ja olostaan heti jotekin skarpimman, joten en tiedä, jaksaisinko niitä pinniviritelmiä. Aargh, miksi nämä hiusasiat ovat aina tällaista typerää vatvomista? :D