Viikon paras tukkatuote on pitänyt esitellä jo monta kertaa, mutta se on aina unohtunut. Kesällä, kun en ole juurikaan muotoilutuotteita hiuksiini käyttänyt, olen pessyt hiukseni shampoon sijaan pesevällä hoitoaineella. Tämä levitetään kosteisiin hiuksiin, aineen annetaan vaikuttaa ja hiukset huuhdellaan puhtaiksi. Ero todellakin tuntuu, sillä hiukseni palasivat hamppupehkoksi heti, kun jouduin pesemään ne shampoolla eräs hiuslakkatestin jälkeen. Suosikkini pesevistä hoitoaineista on Matrix Biolagen, tästä löytyy oma versio eri hiuslaaduille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras uimalelu on täysin vesitiivis kaiutin, joka toimii Bluetoothin avulla. Puhelimen tulee olla 30 metrin säteellä kaiuttimesta, joten kännykän voi jättää rannalle ja lähteä itse kellumaan vaikka uimapatjalla kauemmas rannasta. Hyvä musiikki seuraa mukana. Tuon kaiuttimenhan saa kiinni vaikka rattaisiin, vyönlenkkiin tai mihin vaan, mistä kiinnityslenkin voi pujottaa, mutta minuun kolahti tämä lisävarustekelluke. UE ROLL 2 on kesän paras blogin kautta saatu asia. Ystäväni pitävät tätä täysin turhana, mutta minä rakastan tätä! Uimareissut saavat ihan uutta puhtia, kun Maroon 5 hivelee korvia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras comeback tehtiin kenkäpuolella. Edellisen asuni kengät jäivät vahingossa kuvaamatta osana asua ja tämä ainoa kuva niistä oli värimaailmaltaan niin erilainen kuin vastavalokuvat, etten halunnut ynnätä tätä asukuvien sekaan. En muistanutkaan, että näin korkeat korot voivat olla mukavat. Iron Fist -merkin lesti sopii jalkaani kuin nakutettu. En ole malttanut luopua zombie-kengistäni, vaikka moni muut hieman erikoisempi kenkäpari on tullut myytyä kirpputorilla. Oli hauskaa, että muutama teistäkin kertoi Instagramin puolella muistavansa nämä kenkäni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras ostos oli täydennys objektiivikokoelmaani. Mieheltä löytyy kunnon kokoelma linssejä, mutta minulla on vasta 17 mm (lainassa), 25 mm ja 45 mm sekä tietysti kittilinssi, jota en juurikaan käytä. Nyt tuohon medialainakameraani tuli ostettua Olympuksen omasta nettikaupasta 15 mm linssi, joka kuvaa todella laajaa kuvaa. Valokuvaajaystäväni Veera on ihan mestari kikkailemaan tällä ja saa luvan opettaa minullekin, miten salaman kanssa saa otettua bilekuvia. Näitä myytiin muissakin väreissä ja mietin hetken, olisiko punainen linssi ollut liian raju. Olisi se, oli pakko tilata valkoinen! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA