OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Raudanjoessa virtasi tumma vesi, joka valkoisine kuohuineen toi mieleen tumman oluen. Sellaisen oikein maltaisen, joka kietoutuu kielen ympärille. Aikamoista kuvailua ihmiseltä, joka ei pidä oluesta. Vikaköngäs oli täynnä ininää ja siihen asti kunnes tajusin sujauttaa ranteeseeni hyttyskarkotinponnarin, piti ötököitä huitoa ihan urakalla. Mitään vaellusta emme lähteneet toteuttamaan, vaan ajelimme paikalle muuten vaan ihailemaan maisemia. Kamera ei ole tällä kesälomareissulla juurikaan kulkenut mukanani, sillä olen keskittynyt metsästämään söpöjä otuksia. Mies on onneksi mukana menossa, vaikka ei itse peliä ladannutkaan, ja ajelee minua autolla hieman syrjäisempiin paikkoihin metsästämään.

Tällä hetkellä ajelemme jo pois Rovaniemeltä, alle viikonhan siellä sitten lopulta lomailimme. En uskalla edes katsoa, paljonko kilometrejä tämä kotimaanmatkailu on tuonut auton mittariin. Mihinkäs sitä sitten seuraavaksi lähtisi? Ehdotuksia? :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

(ByPinja-koru saatu)