Viikon paras juoma on IKEAn raparperimehu. Olen kirjoittanut tästä aiemminkin, mutta taukoa on tullut, sillä tätä ihanuutta ei ole aina myynnissä. En oikein juo mehuja, mutta miehen ostettua tätä, oli minunkin verestettävä vaaleanpunaisia muistojani. Maku oli ihan tasan yhtä ihana kuin aina ennenkin, kunpa tätä olisi myynnissä ympäri vuoden. Tätä ei muuten myydä nimellä raparperimehu, vaan raparperijuoma, mutta älkää antako sen häiritä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras koukuttuminen tapahtui samana päivänä, kun latasin puhelimeen Pokémon GO -pelin. Rakastan etsiä tyyppejä, kehittää niitä ja uppoutua pelimaailmaan muutenkin. Lenkkeilyinnostuskin on nostanut jälleen päätään, kun pokemunat vaativat tiettyjä käveltyjä kilometrimääriä kuoriutuakseen. Mielessäni on jo muutamankin aihetta koskeva postaus, jotka tahtoisin päästä toteuttamaan. Tavallaan odotan jo paluuta arkeen, kun saan takaisin päivärytmini ja osaan vähän ennakoida, koska ehdin kirjoittaa ja koska kuvata.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras tuliainen ostettiin Haaparannan reissultamme. Paikallisen marketin näkkileipäpaketti oli niin hieno, että se oli ostettava äidilleni tuliaiseksi. Valitettavasti en ole maistanut tätä, sillä jos paholaiselle antaa pikkusormen, se vie koko käden. Toisin sanoen en siis voisi vain maistaa tätä, vaan rouskuttaisin menemään koko kiekon. Äiti kuitenkin kehuu, kuinka ihanan ohutta näkkäri on. Rouskuttelijaluontoni kärsii vieressä, taidan syödä kostoksi kukkakaalta. “Jee.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras muisto on kahden vuoden ja kahden päivä takaa. Silloin minusta tuli ÄITI. ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA