Aika jekkuperjantai oli! Panostin aprillipilaan tänä vuonna perheblogini puolella, joten täällä mentiin ihan tylsillä ja oikeilla postauksilla. Pakko myöntää, että vaikka yleensä olen skarppina ja keskityn huijaamaan muita, lankesin itsekin yhteen ansaan. Natalia vei meikäläistä ihan 6-0 ja Nooran kanssa pohdimme chatissa, että onneksi ei ole rahaa.

Poden tällä hetkellä pientä shoppailumorkkista, sillä mietin koko junumatkan ajan viimeisintä ostostani, jota en ole teille vielä edes tunnustanut kuin pikaisesti Instagramin puolella. Kotona minua odotti stressaantuneen avomiehen lisäksi iso itämainen matto, joka saapui Matkahuollon pisteeseen juuri ennen, kun lähdimme pojan kanssa mummolaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Palasimme mummolasta kotiin lauantaiana päivällä ja pääsin vihdoin hyökkäämään tuo olohuoneen uuden maton kimppuun. Matto jäi vaivaamaan minua, kun en ehtinyt levittää sitä lattialle oikenemaan, mutta onneksi ohut matto oli heti suora. Rakastan toki edelleen valkoista nukkamattoamme, mutta helposti kyllästyvänä ihmisenä halusin sille yhtä ison vaihtoehdon. Tähän astihan iso valkoinen matto* oli olohuoneessa, Vallilalta saatu harmaa nukkamatto makuuhuoneessa ja keittiössä ei ollut mattoa pöydän alla lainkaan. Nyt siirsin Vallilan maton keittiöön, se kun on kahta muuta mattoa selkeästi pienempi.

Valkoinen karvalankamatto muutti makuuhuoneeseen ja uusi, itämaistyylisempi matto pääsi esille olohuoneeseen. Tuo sinisävyinen matto on jatkuvasti loppuunmyyty. Kun lisää mattoja tulee myyntiin, ne loppuvat jo muutamassa tunnissa. Onneksi sain kytättyä itselleni tämän ja hyödynsin 40 % alennuskoodinkin, mikä tuntui aika hyvin tämän hintaluokan matossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olohuoneen uusi ilme on heti jotenkin kotoisampi. Vaikka vaalea matto on raikas ja yleistunnelma huoneessa valoisa, huomaan heti, että mitä vähemmän valkoinen tila on, sitä enemmän se tuntuu omantyyliseltä. Kuvissa näkyy myös pitkä hippimekko, jonka lopulta päädyin ostamaan. Mekko näytti näyteikkunoissa hyvältä, mutta nähtyäni sen lukijani vinkkaamana televisiossa Voicessa erään kilpailijan yllä, olin täysin myyty. Ja niin oli mekkokin! Onneksi tähänkin ostokseen löytyi avuksi alennuskoodi. Jos tykkää ostaa netistä, kannattaa aina googlettaa ensin voimassaolevia koodeja. Niillä säästää parhaassa tapauksessa jopa useamman satasen. Riippuen tietysti, mitä ostaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, lähdelle talvilomalle Rovaniemelle vielä huhtikuun aikana. Kuvittelisin, että siellä ylhäällä lumet pysyvät pidempään, mutta jos tämä lomailu vielä venyy, kutsun vierailuamme kevätlomaksi. Ei muuten, mutta alunperin meidän piti junailla itsemme Rolloon jo viime syksynä. Onneksi tuo auto on miehen työsuhdeauto, sillä jo sellainenkin olisi pitänyt ostaa, olisin jo leikannut paniikissa pankkikortit kahtia ja sulkeutunut jättikokoiseen pahvilaatikkoon häpeämään tätä shoppailua. Että tällainen synnintunnustus sunnuntaipäivään! :D

(*affiliate-linkki)