OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Spruiit! Ja niin otsatukka osoittaa edes suunnilleen maata kohden hetken ajan. Olen juoksennellut koko päivän paikasta toiseen, mutta aina on aikaa kuvata nopeasti päivän asu. Hektistä oloa voi kyllä koettaa tasapainottaa sinisen eri sävyillä, mutta eipä se oikein auttanut. Sama kuin koettaisi sammuttaa metsäpaloa litran suihkepullolla. Olo oli kuitenkin kotoisa tässä sinertävässä asussa. Asusteista löytyi puolestaan ruusukultaa, joka sopikin yllättävän kivasti sinisen kaveriksi.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

paita – H&M

bleiseri – H&M

farkut – Noisy May (saatu)

huivi – Alpa (saatu)

ponnari – H&M

kello – Guess

kengät – H&M

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt, kun rannekelloa ei tarvitse enää tuijottaa paniikissa, en osaa jotenkin rauhoittua kotona. Vielä pitäisi vähän aikaa sinkoilla ympäriinsä ja sitten ajelemmekin perheen kesken lomalle pappalaan. Asuntokin pääsee sillä aikaa hyötykäyttöön. Toisaalta on kiva päästä lumen keskelle, mutta on tämä Helsinkiin hiipinyt kevätkin kieltämättä ihana. Lakkasin kevään ja tietysti kärjistä avoimien kenkieni kunniaksi varpaankynteni tänään harmaalla kynsilakalla, jonka vielä kuorrutin sinisävyisillä jättiglittereillä. Molemmat kynsilakat on saatu blogin kautta L’Oréalilta. En nyt pysty jotenkin keskittymään asuhöpinöihin, sillä meille tuli tänään auto! KÄÄK! Mies käveli äsken sisälle, antoi minulle oman avaimen ja hymyili tyytyväisenä. Voi hittolainen, joudun ajamaan autoa Helsingissä! :D