OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voi Noora ja Matti, mitä teitte! Avattuani eilen syntymäpäivälahjani, minulta tipahti leuka. Siitä on videotodistekin, jos seuraatte Instagramiani. Noora varoitteli useaan otteeseen, että tykkäisin Matin lahjasta enemmän ja ilmeisesti tämä lahja oli aiheuttanut pienen kinankin heidän välilleen, joten odotin mielenkiinnolla, mitä lahjapaperin sisältä paljastuisi. Ensimmäisenä käsiini osui jotakin pehmeää ja heti tajuttuani, mitä pitelin käsissäni, jouduin hieman pidättelemään kyyneliä. Noora oli tehnyt minulle oman ryijyn, jossa on nimikirjaimeni! Siis tehnyt tuon itse. En käsitä, miten jonkun kärsivällisyys riittää. Videollahan ajattelin kirjainten tarkoittavan ehkä jotakin muuta kuin nimikirjaimiani, mutta tämähän on tavallaan pörröinen vaakuna. Aivan ihana “onnittelukortti”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA   minion pussilakanaOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Matin lahja räjäytti silti potin, sillä sain VAALEANPUNAISET KÄTYRI-PUSSILAKANAT! Kuinka siistiä! Sanat eivät melkein riitä kuvaamaan tätä innostustani ja samaa mieltä on jälkikasvuni, joka omi peiton itselleen heti, kun sain pussilakanat pestyä ja vaihdettua käyttöön. Kiitos tästä ihanasta yllätyksestä! Tällä hetkellä istun autossa matkalla miehen äidin luota kotiin. Veera laittoi äsken viestiä, että moneltako luovutan hänelle yöpaikan eli Jonnan avaimen ja arvatkaa vaan, olinko minä unohtanut koko avaimenluovutuksen. Paniikkihan siitä syntyi ja pakkasimme pikaisesti perheemme autoon ajaaksemme takaisin Helsinkiin. Hajamielinen hölmö on juuri sitä, mitä minusta ei pitänyt äitiyden myötä tulla, mutta tässä sitä istutaan. Himputti soikoon! :/