OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Globe Hope ja minä olemme lyöneet hynttyyt yhteen aiemminkin. Tällä kertaa syy visiittiini Manskun uudistuneeseen putiikkiin oli kuitenkin ihan erityinen. Vaatekaapissani on ennestään merkin kierrätysmateriaaleista valmistettu mekko, mutta sen jälkeen mikään vaate ei kolahtanut. Globe Hopen mekko on tykätty ja sen alkuperästä kysellään aina. Selailin merkin kevätkuvastoa läpi ja mietin, nauliutuisiko katseeni tällä kerralla johonkin vaatteeseen samalla tavalla kuin vihreäsävyiseen mekkoon aikanaan. Nauliutuihan se kyseltyäni takista lisätietoja sain itselleni sekä takin että pukeutumishaasteen, jota vähän etukäteen jännitin. Minun piti ottaa haltuun yksi tämän kevään muoti-ilmiöistä eli miettiä, kuinka pukea tämä kevätihastukseni, joka tunnetaan myös niellä bomber-takki. Nautiskelkaahan siis kuvasaldosta, jonka Veeran kanssa saimme aikaiseksi lauantaina.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

takki – Globe Hope (saatu)

mekko – Nanso (saatu)

kengät – Nike (vinguttu Veeralta)

Näitä ylijäämäkankaista valmistettavia kevättakkeja ei valmisteta myyntiin suurta erää, vaan niitä tehdään vain harvoille ja valituille tänä keväänä. Ennakkotilaus on käynnissä, joten jos haluat takin itsellesi, tilaa se tämän sivun kautta. Takkia tullaan valmistamaan sekä lilana kuten minulla että pinkkinä, molemmat värivaihtoehdot näkee tuosta yllä olevasta linkistä. Pinkkiä kangasta on kuulemma vähemmän, joten jos sellaista himoitsee, kannattaa toimia nyt eikä vasta kohta. Ennakkotilaus ei sido ostamaan, joten jos takkia sovittaessa tuumit, ettei se olekaan hyvä, et joudu lunastamaan sitä itsellesi. S-kokoa voi käydä sovittamassa Globe Hopen liikkeessä, jos tahtoo vähän suuntaa oikeaan kokoon. Sanoisin, että aika kokouskollisesti nämä menevät. Mitä tykkäätte? Toimiiko yksivärinen bomber-takki paremmin kuin erikoisempi printtimalli? :)

   OLYMPUS DIGITAL CAMERA