OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ei siitä montaa viikkoa ole, kun mietin, ottaisinko taas pian hiuksiini lisää raitoja, värjäisinkö hiukset tasaväriksiksi vai leikkaisinko lyhyet hiukset. Päädyin kuitenkin ratkaisuun, jolle olen aina pyöritellyt silmiäni, koska en ole ihmisenä kärsivällinen. En sitten alkuunkaan. Aloin silti kasvattaa omaa väriä ja tein päätöksen, että käytän vain värinaamioita piristämässä hiuksia. Muutama ilta sitten kylvyssä kuparinpunainen värinaamio sai minusta yliotteen ja laimensin sitä hoitoaineella sekä hopeasävytteellä, minkä jälkeen levittelin sen hiuksiini muutamaksi minuutiksi vaikuttamaan. Nyt on sitten vaaleaa ja kuparia sekaisin vähän aikaa eli kunnes pesen hiukset syväpuhdistavalla shampoolla. Mitäs seuraavaksi? Pitkästä aikaa vaaleanpunaista, turkoosi merenneitotukka vai annetaanko olla “vain vaaleaa”? Maailma on auki! ;)

 OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA