Viikon paras hemmotteluhetki ei oikeastaan kuuluisi enää tämän viikon parhaisiin, sillä näitä kotitekoisia hampurilaisia syötiin meillä jo isänpäivänä. Hampurilaissämpylänä toimivat nämä superhelpot jääkaappisämpylät, ja sämpylän väliin sai kukin kasata, mitä ikinä halusi. Täytyy tunnustaa aika rajukin takinkääntö, sillä vihasin ennen hampurilaisissa suolakurkkuja, mutta sen jälkeen, kun tutustuin Myrttisen suolakurkkuihin, olen syönyt niitä melkeinpä kaiken kanssa. Hyvä, kun en aamukahviini tipauta muutamaa (ah, niin vahvasti valkosipulista) kurkkuviipaletta lillumaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras haltuunotto on tälläkin hetkellä käynnissä Instagramin puolella. Aloitin tämän viikon maanantaina päivittämään luonnonkosmetiikkamerkeistä ylellisimmän eli Jurliquen Instagram-tiliä omilla jutuillani. Jatkan aina tämän viikon perjantaille asti ja siihen mennessä saatte tietää ainakin minun suosikkituotteeni merkiltä, tämän vuoden joulupaketin sisällön ja lähteepä jakoon ihan konkreettisia kauneusvinkkejäkin. Kauneusjuttujani voit siis seurata tämän viikon ajan Jurliquen Instagram-tilillä TÄÄLLÄ. Kuvan pullo on saatu kuvauksia varten ja kyllä, se on täynnä aivan ihanaa ruusukasvosuihketta.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras joulu-ujutus tapahtui alkuviikosta olohuoneessamme. Tilasin H&M HOME -mallistosta joulukirjan, jolla ei oikeastaan ole mitään muuta virkaa kuin luoda jouluista tunnelmaa. Voihan sen sisälle piilottaa jotakin, mutta en vain ole vielä keksinyt, mitä. Kirjan seurana on kirkas Kastehelmi-pariskunta, jonka olen kerännyt keskittämällä ostokseni Valintataloon. Tervetuloa keski-ikä ja keräilymerkit! Kohta alan jonotella Tokmannilta niitä ilmaisia muoviämpäreitä. ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras luovuttaminen tapahtuu nyt. Viikon parhaat -postauksissani on aina neljä kohtaa, mutta nyt silmäluomeni tuntuvat niin raskaista, että vaikka kuinka koetan sinnitellä, en taida pys… ….zZZZ…