Joulu mainittu! Ja ties monettako kertaa tässä blogissa tänä vuonna, sillä kyllähän te tiedätte, että rakastan, rakastan ja vielä kerran rakastan joulua. Sain jouluiseksi tehtäväkseni etsiä Bellapuodin valikoimista tuotteita, joilla voi luoda joulutunnelmaa kotiin ja tämän tehtävän suorittaminen ei vienyt todellakaan kauaa aikaani. Olinhan selannut joulutuotevalikoimaa jo monta kertaa tänä vuonna. Minulle punainen väri on erittäin tärkeä joulussa, mutta jos te olette esimerkiksi valkoisen tai eri metallivärien ystäviä, suosittelen selaamaan putiikin JOULU-kategoriaa. Sieltä löytyy helposti kauniit kynttilänjalat, lahjaideat ja vaikka kuinka paljon muuta jouluista monessa eri värissä. Mutta nyt paljastan ne omat suosikkini.

 punainen joulu sisustus koti bellapuoti

  • Sohvaa koristamaan vaihdetaan muutamaan koritetyynyyn (haha, tiedätte hyvin, että olen vasta vähän aikaa sitten oppinut sisustamaan tyynyillä) kaunis, joulunpunainen tyynynpäällinen ja näin helposti tuota ihanan energistä väriä on kuin vahingossa ujutettu osaksi sisustusta.
  • Fleecepeitto sopii koristetyynyn viereen torkkupeitoksi. Jouluna kuuluu possuilla sohvalla ja katsella piirrettyjä. Niin, ja tietysti taistella siitä, kuka ehtii syödä konvehtirasiasta ne parhaat namit ja kuka joutuu tyytymään ananasmarmeladiin. Ei kun siis nimeltämainitsettomiin jämänameihin, krhm.
  • Joulunpunainen pöytälamppu tuo valoa pimeyteen, vaikkakin pidän kaikki sormet ja varpaat ristissä, että saamme valkoisen joulun. Se on aivan äärimmäisen tärkeää.
  • Olohuoneen pöydälle kannetaan tänä vuonna joulukattauksen keskelle punainen pata. Jos ei meinaa löytyä pataan sisältöä, suosittelen testaamaan tätä reseptiä.
  • Punainen Muumi-kannu on emalirakastajien (kyllä, sellaisia on olemassa, kysykää vaikka ystävältäni Jonnalta) joulu-unelma. Tästä voi kaataa joulupöydässä rusinasoppaa riisipuuronpäälle.
  • Tästä vielä jouluisen kodin komistukseksi tumma ja tulinen mies, joka … Äh, se olikin tuo pelkkä jouluinen essu, vaikka on sekin kyllä hieno. Ja meikäläisellä on kotona komeampi mies. ;)