OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joulu kissan näkökulmasta voi olla masentavaa aikaa. Pakotetaan pitämään tonttulakkia valokuvissa, ei saa koskea houkuttelevia leluja pursuilevaan joulukuuseen ja kaiken höösäyksen keskellä kissan ruoka-ajat tuntuvat välillä unohtuvan palvelijoilta. Tänä jouluna meillä on vielä täällä lapsi, joka yrittää halailla epämukavan usein. En ole oikein halailijatyyppiä, mutta ipanaa on kiva juosta piiloon, kun se hölmö seuraa kiljuen perässä. Eikä se tietenkään mahdu perässäni sohvan taakse. Mutta juoksukilpailun lisäksi joulussa ei taida olla mitään odotettavaa. Päätin jo nukkua vaatehuoneen hyllyllä koko joulun yli masentuneena. …

   OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

… kunnes sain tänä aamuna oman kissajoulukalenterin Tokmannilta! PARAS JOULU IKINÄ!!! ♥

Finski