OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Arvuuttelin aikaisemmin tässä postauksessa, mitä tilasin Fashionstoren alennuskoodilla. Mies totesi ostoksestani, että “ostit sitten feikki-Luiskan“, mistä ehkä päättelittekin jo, että tilasin itselleni sen sininen laukun. Minusta se ei tosin ole feikkilaukku sanan varsinaisessa merkityksessä, mutta vaikutteita se on takuulla ottanut Louis Vuittonin Neverfull-laukusta. Paitsi että tykkään tästä Guessin versiosta paljon enemmän. Tilasin laukun toiseksi isoimmassa koossa, tästä on vielä XL-versiokin olemassa ja sitä näkyi olevan ALE-puolella vielä jäljellä. Arvoin vähän aikaa tummemman värin ja tämän sinisen välillä, mutta tämä vaaleampi tuntui jotenkin kivan sporttiselta. Erottuu muista laukuistani. Laukussa parasta on tilavuus, arkisuus ja tämä malli, jonka olen todennut eniten omakseni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvasin pitkästä aikaa laukkuni sisällönkin. Muistatteko, kun joskus näitä haasteita kiersi blogeissa varsin tiheään? En enää kanna koko omaisuuttani mukanani käsilaukussani, vaan lompakon lisäksi mukani on vain huulirasva (suojakertoimilla, tietenkin), Lancomelta saatu meikkivoide, joka ei huonollakaan tuurilla voi vuotaa laukkuun, sillä voide on imeytetty meikkisieneen, ja tietysti pientä välipalaa, jos verensokeri laskee päivän aikana yllättäen. Puhelin on yleensä takkini taskussa, jotta sen saa nopeasti esiin. Näiden lisäksi tietysti tämä Olympus, jolla nämäkin kuvat on otettu, reissaa mukanani. Aina ja joka paikkaan. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA