OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tilasin kesän kunniaksi Winkie Winkie -verkkokaupasta metallinhohtoisia leikkitatuointeja. Siirtokuva taitaa olla mediaseksikkäämpi nimitys, mutta sama toimintaperiaatehan näissä on kuin niissä värikkäissä kuvissa, joita ipanana kostean pyyhkeen avulla iholle siirrettiin. Näitäkin tatskoja on myynnissä myös värillisinä, mutta halusin itse kokeilla hieman hillitymmillä kuvilla. Kuvan kiinnittäminen onnistui helposti. Suurin ns. ongelma olikin sopivan paikan valinta kuvalle. Ajattelin ensin laittaa kuvan jonnekin, mistä se on helppo peittää sen kuluessa rumaksi, mutta sitten päätin kuoria kuvan pois heti, kun se muuttuu rumaksi. Tatuointi päätyi siis lopulta jalkaosastolleni, mutta seuraavaksi kokeilen rohkeasti niskaa tai kasvoja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAmetallitatuointi

Vinkkeinä näihin siirtotatskoihin olen kuullut, että kullanvärisen tatskan voi muuttaa hopeanväriseksi pyyhkäisemällä kevyesti kuvan yli kynsilakanpoistoaineella. Minun iholle sopii paremmin noista sävyistä kulta ja tämä testikuva on hopeansävyinen, joten en kokeillut kikkaa. Toinen vinkki on suihkuttaa tatskan päälle hiuskiinnettä, jolloin kuvan pitäisi pysyä iholla pidempään. Kumpikin vinkki toteutetaan siis jo iholle siirretylle kuvalle. Lisää vinkkejä saa jakaa kommenttiboksiin, jos teillä on niitä antaa. Minä jäin nimittäin tähän muotivillitykseen ihan täysin koukkuun. Bongasin jo Facebookista toisen nettikaupan, josta aion tilata kuvia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olipa muuten hyvä idea postata näistä, kun eivät ole ehtineet vielä kulua. Jos joku miettii, kuinka hyvin siirtokuvat kestävät, niin ei mitään hajua. Toivottavasti hyvin! :D