Innostuin jo, että hiukseni ovat kerrankin olleet kivasti, kun näin tuon alla olevan kuvan itsestäni, mutta muistikortin muut kuvat vesittivät innostukseni nopeasti. Miten voi olla niin vaikeaa saada hiukset nätisti? En ymmärrä. Kaikki muut ihmiset kuitenkin onnistuvat siinä. Sävy tuossa kesätukassa on nyt ainakin kiva, vaikkakin se tulee vielä vaalenemaan ennen syksyä. Nämä kuvat on otettu eilen, kun sovin Veeran ja Nooran kanssa tärskyt kaupungille. Tähän viikkon onkin mahtunut paljon hyvää seuraa. Tiistaina lähdin Kallioon hakemaan IKEA-kassillista tavaroitani Jonnalta. Ratikassa matkalla kotiin mietin, kuinka kiva oli käydä kylässä. Mietin myös, millainen pöllö kävelee Töölöstä Kallioon vain unohtaakseen tuoda mukanaan tavarat, joita lähtee hakemaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaalea kevättekonahkatakkini on edelleen se sama Cubukselta saatu, jonka ennustin syrjäyttävän mustan rotsini. Niin se on tehnytkin. Ulkona alkaa jo olla niin lämmin, ettei rotsia voi pitää. Vuodesta toiseen yllätyn siitä, miten yhtäkkiä kesä on läsnä. Ensin riehaannun keväästä, mutta lopulta kesä aina jysähtää käyntiin. Ei sillä tavalla “terve, saisinko tulla kylään“, vaan “täsä mä ny olen“. Viime talvi oli ensimmäinen miesmuistiin, jota en viettänyt kiukutellen. Tämä kesä voisi jatkaa samaa linjaa. Eilen ei kuitenkaan ihan tuntunut siltä. Postauksen otsikon samppanjatreffit jäivät nimittäin meitlä välistä, kun ei paikan ovia tullut kukaan avaamaan. Samoin aamuisella visiitillä PR-toimistolla, kun piti hakea kesäkassi, kasseja ei ollutkaan enää jäljellä. Ei mennyt ihan nappiin tämä meidän blogipäivä! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos se ei ole vielä tullut selväksi, niin tykkään tuosta laukusta ihan kamalan paljon. Jyväskylä-aikoina shoppailu lähti ihan käsistä ja sen jälkeen tulikin suvantovaihe. Nyt sitten tällaiset ostokset tuntuvat pitkästä aikaa erityisen hyviltä. Vaikka vanhoja ei saisi muistella, tekisi joskus mieli palata ajassa muutama vuosi ja läpsäistä itseään kasvoille. Ei voi sanoa, että nuoruus tekee automaattisesti tyhmäksi, mutta harkintaa ja pitkäjänteisempää suunnittelua suosittelen menneisyyden itselleni. Nyt olisi aika suunnitella meille juhla nimeltä juhannus. Ruuat, ohjelma ja kaikki mukava oheissälä. Palataan niihin pian!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA