OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Hei, löysin kirpparilta ihanan kesämekon, jolla saa rintavarustuksen optisesti kutistettua…”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“… mutta kaupan päälle tulee valitettavasti vauvamasu.”

Ullanlinnan helmi eli Kaivarin Kanuuna ei tuottanut pettymystä tälläkään kertaa, kun löysin tuolta kirpputorien kuninkaalta puuvillaisen kesämekon itselleni. Mekko on jotakin Hennesin vanhempaa Garden Collection -mallistoa enkä muistanut ollenkaan sellaista, vaikka yleensä osaa nuo mallistot ulkoa. Sovitin mekkoa vasta kotona ja riemukseni huomasin, että mekon yläosa on juuri sellainen, että se kutistaa rintoja. Ihan mahtavaa, sitä toivoinkin! Totuus paljastui kuitenkin siinä vaiheessa, kun käännyin sivuttain. Rintojenpienennyksen hintana on mahdolliset raskausutelut, sillä mekko levenee heti rintojen alapuolelta kadottaen vyötärön kokonaan. Ei kai se haittaa, mieluummin kuitenkin näin päin. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA