Viikon paras makuelämys löytyi mummon (tai siis minun äitini, olen jo itsekin sekaisin näistä äideistä ja mummoista) yrttimaalta. Jos kuulutte ihmisiin, joiden mielestä vaniljajäätelö on tylsää sellaisenaan, yrttimaalta löytyy nopeasti apua. Minä valitsin jäätelöäni maustamaan tuoretta minttua, mutta myös basilikaa on kehuttu jäätelön seuraan sopivaksi. Villeistä makuyhdistelmistä pitävänä mietin, mitä muuta sitä kokeilisi. Jos oudot makuyhdistelmät kiehtovat teitäkin testatkaapa vaniljapehmikseen dipatut ranskanperunat tai valkopippurijauheella maustettu mansikkajäätelö. Ja kukaan ei sitten vertaa näitä oikeasti herkullisia yhdistelmiä nakkien dippaamiseen jogurttiin! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon parhaat hiustuotteet Helsinkiin luokseni lähetti IdHAIR Finland Oy. Sain kellertävään tukkaani pelastukseksi ikoniset Kevin.Murphyn tuotteet jo muutama viikko sitten. Blonde.Angel.Wash -shampoo on todella, todella pigmenttistä, ja jo kerran viikossa käytettynä hiusten sävyssä huomaa eroa. Tältä videolta näkee, miten violettia tuo shampoo on. Blonde.Angel.Rinse -hoitoaine taas hoitaa hiusta, jolle vaalennus on rankka käsittely. Molemmat tuotteet tuoksuvat 80-luvut hittidrinkiltä eli siniseltä enkeliltä. Eli herkulliselta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras hetki avautui edessäni eilen illalla, kun kävelin uimamajalta takaisin tukikohtaan. Eli seurakuntamajalta mummolaan, jos ihan suomea puhutaan. Voikukat ovat nyt tuossa hauskassa vaiheessa, että niitä voi puhallella ja levittää ympäri maailmaa. Olen aina inhonnut voikukkia, mutta tänä vuonna pidän niistä. Ehkä harmaan betoniviidakon keksellä alkaa arvostaa jopa rikkakasveja, kun kaikkialla on vain saasteita ja harmautta. Huomaatteko, miten positiivisesti jälleen ajattelen maamme kauniista pääkaupungista?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras pulahdus toteutui vihdoin muutaman jänistämisen jälkeen. Toiveenani oli kastaa talviturkki jo toukokuun puolella, mutta en vaan pystynyt siihen. Pari päivää sitten kastauduin vihdoin ja teki kyllä hyvää. Juoksin suoraan saunaan vedestä. Päätin heti, että kirjoitan pulahduksesta ja siitä, miten se vei niska-hartiajumit mennessään, joten tarvitsin tilanteesta kuvan. Olisin voinut pyytää seuralaistani ottamaan minusta kuvan, jossa vastavalo peittää ovelasti meikittömyyden, oikea kuvakulma kesäpyllyn ja joka muutenkin antaa tilanteesta jotenkin seesteisen kuvan. Sen sijaan saatte tämän. Blogirealismia, nähkääs! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA