*MAINOSLINKKI

Tervetuloa palkintogaalaan, jollaista täällä ei ole koskaan ennen nähty. Keitä itsellesi mukillinen kahvia ja istahda seuraani ruotimaan vuoden parhaita kosmetiikkalöytöjä. Ehkä tiedätkin, että saan blogin kautta paljon kosmetiikkaa? Nyt päätin uuden vuoden kunniaksi hyödyntää kokeilemieni tuotteiden valtavan määrän ja laitoin vuoden 2022 PR-tuotenäytteet järjestykseen palkintogaalaa varten kylpyhuoneessa suoritetun megainventaarion yhteydessä. Ylimääräiset tuotteet on samalla hyvä pakata niitä enemmän tarvitseville.

Poikkeuksellisesti valitsin tälle listalle vain tänä vuonna lanseerattuja tuotteita. Kaikki tuotteet, joiden kohdalla en mainitse toisin, on saatu blogin kautta arvioitaviksi. Kysyin IG:n puolella, haluatteko suorat linkit tuotteisiin tänä vuonna ja yleisön pyynnöstä linkit on nyt lisätty tuotesuositusten yhteyteen. Mutta eiköhän tutustuta voittajiin! Joko kahvi on tippunut? Hyvä. Sitten mennään.

Oriflame / Giordani Gold Serum Boost Concealer / OSTA TÄÄLTÄ!

Tässä on maailman paras peiteväri silmien alle. Piste. Pörröinen  ja pehmeä applikaattori auttaa levittämisessä, ja tarpeeksi kosteuttava koostumus estää peitevärin kuivumisen ja ns. kökkööntymisen.  Koostumuksen salaisuus on prebioottinen seerumi ja pieni määrä lakansiemenöljyä. Tykkään ihan todella paljon tällaisista värikosmetiikkaa ja ihonhoitoa yhdistävistä tuotteista, ne tuntuvat toimivan ihollani superhyvin. Tuotetta myydään sävyissä Light ja Medium, joista vaaleampi on talvisävyni ja tummempi kesäksi.

Oriflame / Giordani Gold -puuterihelmet / OSTA TÄÄLTÄ!

Ah, puuterihelmet! Äitini inhokkituote vuosien takaa. Hän ei millään heittäisi pois kosmetiikkaa, vaan käyttää sitä sinnikkäästi, vaikka ei pitäisikään siitä. Puuterihelmet (eri merkin tosin ja 20 vuoden takaa) ovat ainoa tuote, jonka hän mielenosoituksellisesti hävitti, kun helmet klimppiytyivät rasvaisina yhteen eivätkä enää päästäneet väriä. Nämä uuden sukupolven helmet ovat kuitenkin eri maata. Olen käyttänyt näitä nyt jo pidemmän aikaa ja väriä irtoaa hyvin. Suosituslistalle tuote pääsi kuitenkin siksi, että helmien sävy on täysi kymppi. Muutama “poskipunahelmi” aurinkopuuterihelmien seassa pitää tunkkaisuuden loitolla. Sävysekoituksia on tarjolla neljä erilaista.

Physicians Formula / The Essence of Healthy Toner and Setting Spray / *OSTA TÄÄLTÄ!

Meikinkiinnityssuihke on juuri se tuote, jonka toimivuutta arvostat vasta, kun kokeilet todella huonoa sellaista. Siksi vaihtelen kahden tuotteen välillä enkä edes halua kokeilla uusia merkkejä. Lily Lolon suihkeen lisäksi tämä Physicians Formulan suihke on juuri sellainen kuin toivon. Kevyt, mutta toimiva. Ja mitäkö tämä antioksidanttinen suihke sitten tekee? Auttaa meikkiä kestämään aamusta iltaan, mutta toimii myös ihon kosteuttajana. Suihkaisen tätä yleensä kasvoille aamulla ennen uloslähtöä eikä korjailusuihkausta tarvita. Tosin, jos joskus pääsen jälleen tekemään 8 tuntia töitä läppärillä päivässä, pidän tätä koneen lähellä ja suihkin iholle työpäivän aikana.

LV / Oat Regenerating Night Cream / *OSTA TÄÄLTÄ!

Tämän suosituspostauksen ensimmäinen kauratuote tulee tässä. Jos mietit, miksi kauraan törmää nyt kaikkialla, se johtuu yleensä siitä, että kauran rauhoittavia ominaisuuksia ei olla ehkä ymmärretty hyödyntää aiemmin kosmetiikassa. Tämä prebioottinen, muovia säästävissä kosmetiikkapusseissa(!) tuubien sijaan myytävä yövoide on tällä hetkellä suosikkikasvovoiteeni. Siis listan ykkönen. Koostumus on tarpeeksi paksu ja kosteuttava. Ihoa hellivät kauraöljy ja hyaluronihappo tekevät ihmeitä myös yönaamiona. Huomaankin, että tällaiset yövoide/kasvonaamio -monitoimituotteet ihastuttavat minua aina, saattaa johtua tästä kosteusköyhästä ja herkästä ihotyypistä. Jos siis toistan itseäni tuotesuosituksissa, se kertoo vain sitä, että tämä kaava todellakin toimii. LV-tuotteita myyvät vain apteekit.

Taika / Hellävarainen puhdistusemulsio / *OSTA TÄÄLTÄ!

Tähän aikaan vuodesta tartun lähes poikkeuksetta kylppärin kaapeista tuotteisiin, joissa lukee hellävarainen tai herkälle iholle. Couperoottiset poskeni leimahtavat helakanpunaisiksi omenaposkiksi pienestäkin hairahduksesta. Yleensä reaktion aiheuttaa liian voimakas hajuste tai muu supertehokas raaka-aine. Tämä kotimainen puhdistusmaito on Taika Sensitive -sarjaa, jonka tuotteet ovat kuin Suomen pakkastalviin luotuja: hellävaraisia ja kosteuttavia. Kauraa ja ksylitolia sisältävä puhdistusmaito vie mukanaan meikin eikä jätä jälkeensä rutikuivaa ihoa. Hintakin on kohdillaan, se on aina alle kympin! Taika-sarjaan voit tutustua tässä postauksessa.

Djusie / Acid Bloom Balancing Essence / *OSTA TÄÄLTÄ!

Tässäpä hyvin omalaatuinen hoitoneste, johon olen ihastunut. Vaikka ensimmäinen pulloni oli PR-näyte, tämä kolmas on ostettu itse kuten myös sitä edeltänyt pullo. Koukussa ollaan! Tämä hoitoneste kuulostaa rajulta, mutta onnistuu tasapainottamaan ihoa mm. omenasiiderietikan ja PHA-hapon avulla. Tuoksu on tymäkkä, mutta toimivuus taattu. Mietit ehkä, miten tämä tuote voi sopia iholleni, kun juuri kirjoitin, että ihoni ei kestä talvisin rajuja raaka-aineita tai happoja. En tiedä, mitä taikaa tässä hoitonesteessä on, mutta ihoni RAKASTAA tätä! Kokonaisen postauksen Djusie-tuotteista voit lukea täältä.

Neil Yards Remedies / Wild Rose Beauty Serum / *OSTA TÄÄLTÄ!

Nyt löytyi huikea seerumi! Kosteuttavia seerumeita suosikkilistallani on jo useita, mutta tämä on eri maata. Tämän hyvin ruusuisan tuotteen jäljiltä iho jää nimittäin samettiseksi ja tahmaisen mattaiseksi.  Olen todennut, että hieman tahmeat tuotteet ovat iholleni oikeastaan parhaita, joten jos sinäkin kärsit pintakuivasta ihosta edes kausittain, testaa tahmeita tuotteita. Tämä koostumukseltaan yllättävän ohut tuote myös imeytyy hetkessä! Tässä siis täydellinen seerumi kiireisiin aamuihin ja meikin alle. Lisäpisteitä annan ehdottomasti kauniista pumppupullosta. Seerumi on anti-aging ominaisuuksiltaan, mutta näin 35-vuotiaana sellaisia termejä voi jo hyvin sietää eivätkä raaka-aineet ole liian voimakkaita iholleni toisin kuin parikymppisenä.

The Body Shop / Sleep Calming Pillow Mist / *OSTA TÄÄLTÄ!

Tyynysuihke? Kuulostaa turhakkeelta? Ehkä, mutta tämä on kaikkea muuta. Suihkeen aromaattiset laventeli sekä vetiver rauhoittavat jo ensinuuhkaisulla. Tuoksukomboa on pehmennetty vielä vaniljalla. Näiden tuoksujen yhdistelmä rauhoittaa sekä mieltä että kehoa, joten aloin suihkaista niitä joka ilta tyynyyni sekä hiuksiini. Tuoksumaailma rauhoittaa unille, joten suihkaisun jälkeen on hyvä jättää kännykkä muualle ja lukea vaikkapa hetki kirjaa. Sieltä se uni jo tuleekin …

Hei, tästähän voi napata kokonaisen ihonhoitorituaalin aina puhdistustuotteesta ja hoitonesteestä seerumiin sekä kasvovoiteeseen! 🤌🏼