OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen elämäni aikana kääntänyt kelkkani asian jos toisenkin suhteen, kun ikää on tullut ja mieli samalla kypsynyt. Naimisiin en silti ole oikeastaan koskaan halunnut. Vaikka en ole nähnyt itseäni sieluni silmin alttarilla kauniissa mielikuvissa, olen kyllä salaa ihaillut erilaisia morsiamia. Hiustenpidennyksineen satuprinsessaa muistuttava, tylliunelman keskeltä kurkistava jumalatarolento voi olla aivan yhtä upea ilmestys kuin yksinkertaisessa vintage-puvussa ja sormikiharoissa rakkaalleen hymyilevä meikitön luonnonlapsikin. Kaikkia morsiamia kun on aina mielestäni kuitenkin yhdistänyt yksi asia. Se jäljittelemätön onnen hehku.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rakastuneen ihmisen silmissä on aivan erityinen loiste ja on aivan kuin heidän kasvoilleen olisi suunnattu spottivalo, joka ei osu kehenkään muuhun. Valkoinen hääpuvun väri tosin saattaa tuoda vielä ylimääräistä hehkua morsiamen kasvoille, mutta uskon kyllä, että rakkaus sen loisteen luo. Hyvä meikki ja valkoinen puku vaan korostavat sitä. Näistä ajatuksista inspiroituneena kuvasin pienen kuvasarjan ajatuksiani tukemaan. En vaan osaa kirjoittaa postausta, jota ei kuviteta. Eihän sellaista jaksa lukea kukaan. Äiti ei nyt innostu siellä kotona liikaa, tämä häähuuma saattaa olla vain ohimenevä kausi.

Miksikö sitten kirjoittelen aivan puskista ajatuksiani häistä? En oikein tiedä. Ehkä vähän Isadoralta saadun kevätmeikkikokoelman, jota innostuin valkoisten mekkojen kanssa testailemaan, vuoksi. Ehkä vähän, koska yksi kelkka elämän jäätiköllä on kääntymässä jälleen, kun mielessä pyörivät valkoiset mekot ja valkokultaiset sormukset. En oikein  tiedä, mutta tahdon tietää. ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psst! Isadora-kosmetiikkapaketit blogiarvonnassani voittivat onnekkaat nimimerkit maimikki, Jaana ja Jennni. Teille on lähetetty sähköpostia. Onnea voittajille!

(kosmetiikkatuotteet saatu)