Suunnilleen kuukauden mittainen kosmetiikka-avioliittoni Jurliquen ihonhoitotuotteiden kanssa yhteistyökampanjan merkeissä on nyt ohi. Kuvittelin, että tässä vaiheessa lähes kaikki testipurkit olisi pumpattu tyhjiin viimeisiä hyväntuoksuisia pisaroita myöden, mutta lähes kaikkia tuotteita on jäljellä vielä yli 3/4, joten voin jatkaa niiden käyttämistä parhaimmillaan kesän loppuun asti. Testijakson aikana tuotteista on kirjoiteltu muistiin paljon erilaisia ajatuksia matkan varrelta. Haasteen alussa kerron merkin olevan itselleni suhteellisen tuntematon. Aloitin uteliaana suunnilleen kuukauden testijakson ja nyt päästään tulosten kimppuun.

Pienenä hemmottelulahjana kampanjan päättymisen kunniaksi kaikille Re:fashionin lukijoille annetaan edelleen pieni lahja kaupan päälle, kun ostaa Jurliquen tuotteita CandyShop-verkkokaupasta tai Kosmetiikkakioskista. Verkkokaupassa lahjan voi lunastaa käyttämällä tarjouskoodia “refashion” ja Helsingissä Kosmetiikkakioskilla taas (osoitteessa Lönnrotinkatu 9) riittää, kun vain mainitsee, että on lukenut blogitarjouksesta. Tarjous jatkuu niin kauan kuin lahjoja riittää, joten käykäähän lunastamassa omanne! :)

jurlique

Käytin testituotteita rutiininomaisesti kuukauden ajan niin, että puhdistin ihoni aamuin ja illoin puhdistusaineella, minkä jälkeen suihkin kasvoilleni kosteussuihketta. Tämän jälkeen aamuisin voitelin kasvoni vain kosteusvoiteella, mutta illalla taputtelin usein voiteen alle joko kasvoöljyä tai -seerumia. Tehoaineet imeytyvät parhaiten yön aikana, siksi tällainen ratkaisu. Muutaman kerran viikossa kuorin ihoni suihkun yhteydessä entsyymikuorinnalla, jossa ei siis ole rakeita ollenkaan. Koska testituotteiden joukossa ei ollut kasvonaamiota, sekoittelin kosteusvoiteesta ja kasvoöljystä 50/50-suhteella kasvonaamion, jonka levitin paksuhkoksi kerrokseksi kuorinnan jälkeen kasvoilleni silloin tällöin.

jurlique1

Rose Moisture Plus -sarjan puhdistusaine tuoksuu hyvältä, vaahtoaa kevyesti ja jättää ihon puhdistuksen jälkeen jopa narskuvan puhtaaksi. Plussaa tuoksusta. Mieleen tulee vanhempieni luona kukkivat juhannusruusupensaat. Miinusta pakkauksesta. Purkin sekoittaa unentokkurassa helposti kasvovoidetuubiin.

Calendula Redness Rescue -sarjan kasvosuihke nousi monitoimituotteena yhdeksi suosikeistani. Sitä voi käyttää kasvoveden tavoin kosteusvoiteen alle tai päivän aikana oloa ja ulkonäköä raikastamaan. Ainut otsakurttu syntyi, kun sain jostakin päähäni, että tämä suihke tuoksuu mummolan navetalta. Plussaa käytännöllisyydestä. Ei tarvitse tuhlata kallista ainetta vanulappuihin. Miinusta tuoksusta. Se ei kyllä ole kuvauksen mukainen kurkku, vaan mummolan heinäpelto.

Calendula Redness Rescue -sarjan kosteusvoide jättää ihon persikanpehmeäksi. Ja tämän huomasin jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen! Vaikutusta ei siis tarvitse odotella viikkotolkulla, vaan ihon kunto tuntuu kohenevan välittömästi. Kannattaa vaan olla tarkkana purkin kanssa, jotta siellä tosiaan on kasvovoidetta. Krhm. Plussaa nopeasta imeytymisestä. Miinusta on vaikea keksiä. Jos on pakko sanoa jotakin niin ehkä kellertävästä väristä? Tämä nimittäin nousi selkeästi suosikkituotteeksi testipurkeista.

jurlique2

Herbal Recovery -sarjan kasvoseerumi imeytyy nopeasti. Levitin sen päälle kosteusvoiteen luettuani jostakin, ettei seerumi sellaisenaan toimi “täysillä”, vaan vaatii kosteusvoiteen, joka imeyttää seerumin tehoaineet. Ja tämä koski siis yleisesti kaikkia seerumeita, ei vain tätä Jurliquen. Plussaa näppärästä ja hygieenisestä pumppupullosta. Miinusta ehkä sitten siitä, että yksinään käytettynä tuote ei ole niin hyödyllinen.

Samaa imeyttämistaktiikkaa käytin Herbal Recovery -sarjan kasvoöljyyn, joka tosin sellaisenaankin imeytyi aika mukavasti ihoon. Öljy on todella riittoisa ja sitä on hygieeninen annostella pipetillä. Plussaa tuotteen monikäyttöisyydestä. Miinusta epäesteettisestä, tummasta pullosta.

Fruit Enzyme Exfoliator -sarjan kuorinta-aine oli minulle suurin mysteeri ennen testijakson alkamista. Hämmästyin, kun tämä ei tuntunut iholla miltään! Luulin ensin, ettei tuote edes toimi, mutta kuorinnan jälkeen iho oli paljon vastaanottavaisempi ja jotenkin “paljaampi” kuin tavallisen puhdistuksen jälkeen. Plussaa kauniista pullosta. Miinusta vainoharhaisuudesta. Koska aineessa ei ole rakeita, sen tehoa saattaa epäillä.

jurlique arvonta

Yllätyksenä sain vielä järjestää Jurlique-arvonnan lukijoilleni. Yksi teistä voi voittaa itselleen 134 € arvoisen kolmen tuotteen palkintopaketin, joka sisältää seuraavat pullot ja purtilot:

  • Calendula Redness Rescue Calming Mist (100 ml)
  • Calendula Redness Rescue Restorative Treatment Serum (30 ml) (ei kuvaa)
  • Calendula Redness Rescue Soothing Moisturising Cream (40 ml)

Arvontaan voi osallistua kertomalla tämän postauksen kommenttiboksiin, mikä luonnonkosmetiikkasarja on oma suosikkisi tai jos sellaista ei ole, mitä luonnokosmetiikkamerkkiä kokeilisit mielelläsi. Aikaa vastata on 5.4.2014 kello 12:00 asti. Tasapuolisesti arpaonnea kaikille! :)