Kuukauden Jurlique-haasteeseen ei liity mitään ns. väliaikatietopostausta, mutta pöllöilin sen verran tuossa muutama päivä sitten, että tahdon jakaa tuon legandaarisen “tollohetken” teidänkin kanssanne. Olen pari päivää vielä pakkolevossa ja tietokoneestakin pitäisi kuulemma pysyä mahdollisimman kaukana, mutta naputtelin tämän tarinan ihan supervauhtia, jotta ette radiohiljaisuuden vuoksi luule minun kuolleen liittymäongelmiini. Harvoin tulee mistään näin tyhmä olo, joten tässäpä teille päivän opetus. Totesin heti kosmetiikkahaasteen alussa Soothing Moisturising Cream -kosteusvoiteen olevan ihotyypilleni varsin passeli, vaikka ihoni ei erityisen herkkä olekaan. Voide sopii sekä aamulla meikin alle että yövoiteeksi tehokosteuttamaan ihoa. Yhteiselomme on ollut sujuvaa ja olen naputellut tuotteesta loppukatsausta varten ylös lähes pelkästään hyviä puolia.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eräänä aamuna kuitenkin, kun levitin tuttuun tapaan kerroksen voidetta kasvosuihkeen jälkeen, voide ei imeytynytkään, vaan jäi ällöttäväksi, saippuamaiseksi kerrokseksi kellumaan iholleni. Mietin jo, miten tulen raivoamaan blogissani siitä, kuinka luonnonkosmetiikka pilaantuu jo ihan muutamassa viikossa käyttökelvottomaksi eikä toimi enää niin kuin pitäisi. Välittömästi tämän jälkeen seurasi kuitenkin se nolo hetki, kun tajusin sivelleeni kasvoilleni kerroksen Rose Moisture Plus -sarjan kosteuttavaa puhdistusainetta, jota myydään hämmentävän samannäköisessä tuubissa kuin kasvovoidetta. Ei siis ihme, että tuote jämähti ihooni ällöttävästi.

Että mitäkö me tästä uusimmasta tolvanoinnistani sitten opimme? Katsokaa edes vähän, mitä kasvoillenne suditte, älkääkä turhaan mollatko täysin toimivia tuotteita! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

(tuotteet saatu)