isadora volume curl mascara

Isadoran Volume & Curl -ripsiväri oli minulle ihan outo, mutta Re:fashionin yhteistyökampanjan kautta opin siitä viime viikolla paljon. Pääsin kokeilemaan, kuinka työmeikin voi muuntaa treffimeikin kautta nopeasti iltameikiksi lisäämällä ripsivärikerroksia sekä silmä- ja huulimeikin määrää. Oma elämäni on niin aikataulutettua, että työpäivän jälkeen ehtii harvoin käydä kotona ennen iltamenoja. Siksi otinkin mielelläni vastaan neuvoja, joilla kevyen työmeikin voi muuttaa sopivaksi treffeille tai after work -meininkeihin. Sieltä voi jatkaa suoraan yökerhoon tai ravintolaan syömään, jos vaan ehtii uhrata naistenhuoneessa muutaman minuutin meikin korjaamiseen.

Kampanjamme tähtenä toimivan ripsivärin avainominaisuudet ovat värimassan pehmeys ja joustavuus. Ripsivärikerros on joustava ja siksi sitä voikin työstää pitkään. Ripset myös kaartuvat pelkällä harjalla niinkin hyvin, ettei niitä ollut tarvetta taivuttaa erikseen. Se, jos mikä on harvinaista ja säästää ripsiä mekaaniselta kulutukselta! Ripsivärin harjaosa on kaareva ja sillä tavoittaa pienetkin ripset hyvin. Katsokaa alla olevat videot tai vain ne, joiden aihe kiinnostaa, ja päätelkää sitten, onko meikkipussissanne uuden ripsivärin mentävä kolo. Videot kannatta katsoa täysikokoisina, niin meikistä saa paremmin selvää eikä kuvanlaatu ole noin rakeinen kuin pienennetyissä versioissa.

Työmeikki on ennen kaikkea raikas ja luonnollinen sekä ehdottomasti kestävä. Sen perustana on valovoimainen silmämeikki ja omien kasvonpiirteiden korostaminen. Vaalea luomiväri, helppokäyttöinen huulimeikkikynä ja sipaus poskipunaa hyvällä meikkipohjalla tekevät jo ihmeitä ilmeelle. Tärkeää on pohjustaa sekä meikkivoide että silmämeikki hyvin. Näin meikkipohjaa ei tarvitse korjailla kuin hieman päivän mittaan. Jos tarkoitus on vahvistaa meikkiä päivän aikana, kannattaa käyttöön valita tällainen ripsiväri, joka kestää kerrostamista.

Treffimeikki syntyy, kun työmeikkiin lisätään tummemmat huulet ja paksummat rajaukset. Rajaukset on hyvä rakentaa vähän kerrallaan, sillä usein lopputulos ei ole mieluinen, jos rajauksen koettaa vetää kerralla. Terävä rajaus on vaikeampi tehdä eli jos homma ei suju vielä rutiinilla, vanha kunnon kynärajaus ja vielä luomivärillä pehmennettynä on armeliaampi vaihtoehto. Huulipunan sävyä päivän aikana vaihdettaessa huulimeikki kannattaa poistaa kunnolla ja sen jälkeen huulille on hyvä luoda neutraali pohjasävy uudelle punalle esimerkiksi ohuella meikkivoidekerroksella. On myös hyvä muistaa, että huulimeikkiä tummennettaessa kannattaa tarkistaa poskipunan määrä. Usein sitäkin on tarve sipaista hieman lisää.

Iltameikki rakentuu treffimeikin päälle tummentamalla silmämeikkiä ja vaihtamalla huulimeikki nudeksi. Illalla meikkipohjaa kannattaa korjailla meikkivoiteella, jotta iltameikillä ei korosta turhaan ihon epätasaisuuksia tai -puhtauksia. Tummat silmät syntyvät tummilla luomiväreillä sekä kynärajauksilla. Tyylin viimeistelee sisäkajal ja tietysti se kolmas kerros ripsiväriä. Koska silmämeikki on hyvin tumma ja intensiivinen, huulimeikki vaihdetaan nude-sävyiseksi. Väritön huultenrajauskynä sopii meikkipussin kaikkiin(!) huulipuniin, joten sellainen kannattaa hankkia, jos tuote ei ole ennestään tuttu.

moumou isadora volume curl

Koska viimeisellä videolla ei näy valmista meikkiä ollenkaan, kuvasin sen kotona sekä silmät auki että silmät kiinni. Kulmakarvat tummennettiin muuten ajansäästösyistä jo ennen ensimmäistä videota, niihin ei siis tarvitse kiinnittää erityistä huomiota videoissa, vaan näissä meikkitutoriaaleissa keskityttiin muihin juttuihin. Kulmakarvat kannattaa kuitenkin huolitella aina, sillä ne toimivat eräänlaisena kehyksenä meikille kuin meikille. Jos kulmien oma väri on hyvä, pelkkä muotoonharjaus riittää hyvin. Kiitokset vielä meikkaajana toimineelle Tiina-Maria Valantille upeista meikeistä ja hyvistä meikkineuvoista!

Koska siellä joku varmasti tahtoo sännätä meikkiostoksille, helpotan kolmen lukijani elämää arpomalla kolme kappaletta Isadora-meikkipaketteja. Jokainen paketti sisältää seuraavat tuotteet:

  • Volume&Curl Mascara
  • Twist -Up Gloss Stick -huulipunakynä
  • Twist-Up Eye Gloss -luomivärikynä
  • Twist-Up Blush&Go -poskipunapuikko

Arvontaan voit osallistua kertomalla, mikä kolmesta meikkityylistä on eniten mieleesi? Työmeikki, treffimeikki vaiko kenties iltameikki? Vastausaikaa on tämän viikon perjantaihin 14.3.2014 kello 12:00 asti. Kaikille tasapuolisesti onnea arvontaan! :)