OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuulkaas, tälle keväälle onkin kovasti erilaisia haasteita tuloillaan! Yksi niistä liittyy ihonhoitorutiineihin, toinen taas hiusvärin kestoon ja kolmas hammashuoltoon – kyllä nyt pidetään pienestä ihmisestä (ja pienen ihmisen päästä) hyvää huolta. Aloitetaan haasteisiin paneutuminen ihon hyvinvoinnista, josta tulee seuraavan kuukauden ajan Re:fashionin ja Jurliquen yhteistyökampanjan myötä huolehtimaan Etelä-Australiasta kotoisin oleva luonnonmukainen ihonhoitosarja.

1985 vuonna alkunsa saanut Jurlique on merkki, jonka nimi on kyllä tuttu vuosien takaa, mutta jonka tuotteista ei tälle bloggaajalle ole juurikaan kokemusta kertynyt. Yhden ihanan käsivoiteen muistan kyllä erityisesti! Otin kampanjaa varten saamani tuotteet mielenkiinnolla testiin tietämättä oikeastaan, mitä niiltä odotan. Olen tässä vaiheessa vain tuoksutellut purkit läpi ja lukenut, mihin ne on tarkoitettu. Testituloksia jaan blogissani sitten suunnilleen kuukauden päästä, kun tuotteet on käytetty viimeiseen pisaraan. Silloin olisi luvassa pieni arvontakin teidän iloksenne. Tiedän, että siellä ruudun toisella puolella on ihmisiä, joiden ihot kaipaavat erityistä hellimistä talven jälkeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haasteeseen kuuluvat tuotteet, joita sitouduin käyttämään kuukauden ajan tai oikeastaan pullojen pohjiin saakka, jos ne riittävät vielä pidemmälle, kuuluvat uuteen Calendula Redness Rescue -sarjaan. Sarjan tuotteet vahvistavat ihoa nimensä mukaisesti kehäkukan, kurkun ja kamomillan voimalla. Sain sarjan tuotteista kokeiluun rauhoittavan Calming Mist -kasvosuihkeen sekä ihoa vahvistavan Soothing Moisturising Cream -kosteusvoiteen. Sarja on ideaali erityisesti herkkäihoisille. Sisäpiirin vinkkinä kuulin, että tämän sarjan tuotteet sopivat erityisen hyvin myös miehille parranajon jälkeen käytettäviksi. Täytyykin jättää purkit kylpyhuoneeseen näkyville, jos “herra Moukolakin” innostuisi niitä kokeilemaan. ;)

Testikaudella fokuksessa olevan Calendula Redness Rescue -sarjan lisäksi sain muutaman muunkin tuotteen. Kasvojeni puhdistukseen käytän seuraavan kuukauden ajan Rose Moisture Plus -sarjan kosteuttavaa puhdistusainetta. Erityistuotteista taas sain kokeiluun Herbal Recovery -sarjan seerumin sekä kasvoöljyn ja paljon kehutun Fruit Enzyme Exfoliator -kuorintatuotteen. Odotan jo jännityksellä, kuinka ihoni tulee merkin tuotteisiin reagoimaan ja jonkinlainen vertaistuki olisikin tarpeen. Kuulisin siis kokeiluni aikana tai vaikka heti tänään mieluusti teidän kokemuksianne Jurliquen tuotteista, jos tuotteet tai merkki ovat jollekin ennestään tuttuja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psst! Olettehan huomanneet jo senkin, että Jurliquella on nykyään myös suomenkieliset Facebook-sivut toiminnassa? :)