Yves Rocherin väki haastoi minut miettimään suurimpia tyylisalaisuuksiani. Ensimmäisinä mieleeni tulleet ovat kulkeneet mukanani jo vuosia enkä luopuisi niistä koskaan. Säilytän esimerkiksi aina kosteusvoiteita jääkaapissa, jotta aamulla, kun niitä kasvoilleen levittää, virkistyy näppärästi ja samalla viileä voide laskee hieman mahdollista turvotusta. Yhtä uskollisesti luotan viileän voimaan suihkussa, sillä viimeinen tekoni, ennen suihkusta poistumista, on aina huuhdella hiukset viileällä vedellä. Tämä sulkee hiussuomut ja saa siten hiukset näyttämään kiiltävämmiltä ja parempikuntoisilta.

Käsiäni rasvailen myös varsin ahkerasti, koska olen lukenut, että naisen iän voi helposti päätellä hänen käsistään – ja se on ihan totta! Vaikka kasvot voi pitää nuorekkaina ryppyvoiteilla, käsien iho unohdetaan usein ja sehän alkaa sitten veltostua. Samoin kuin surullisen usein laiminlyöty kaula. Miksi vaivautua huolehtimaan kasvojen ihosta, jos heti sen alapuolella on löysää ja ryppyistä nahkaa? Jos oikein fiksu olisi, sitä kai voiteilisi koko kropankin kalleimmilla mahdollisilla kasvovoiteillaan. En tunnusta, että olisin joskus kokeillut, mutta ehkä kerran. Tuli jotenkin syntinen ja tuhlaileva olo.

unnamed

Ihan huvikseni en kuitenkaan muille salaisuuksiani paljastele, vaan sain päättää niistä yhden Yves Rocherin uudelle kampanjasivustolle, jossa muutaman muun blogien lukijoille ja ehkä muullekin kansalle tutun kasvon kanssa jaan vinkkini. Kurkista siis paras tyylisalaisuuteni Style Secrets -kampanjasivulta ja jätä sinne samalla reissulla oma tyylisalaisuutesi, niin olet mukana kilpailemassa Pariisin matkasta ja upeista tuotepalkinnoista. Tyyli- ja kauneussalaisuuksia saa jättää myös tämän postauksen kommenttiboksiin, jos niitä vaan malttaa muille jakaa! :)