Kyllä sitä voi pienestä tulla ihminen onnelliseksi. Heitin eilen hyvästit omalle, vienosti vihertävälle ja samalla myös punertavalle hiusvärilleni ja istahdin ammattilaisen tuoliin pitkästä aikaa puunattavaksi. Ihana IdHAIR-väki kutsui minut uudistamaan hiukseni heidän piikkiinsä ja yllätyin vielä tuplasti, kun hiusteni kimppuun kävi lukioajoilta tuttu Jenni. Oli himpun terapeuttista höpötellä kolmisen tuntia samalla, kun hiuksiani pelastettiin. Tuo kuvan väri on siis se, mikä paljastui itsevärjätyn tummanruskean värin alta, kun tukalle tehtiin kunnon syväpuhdistus ja jotakin, mikä liittyi gelatoon. Epätasaisesta sävystä ja huonoista latvoista hankkiuduttiin eroon aika nopeasti ja tilalle tuli viskin sekä kinuskin sävyjä. Vähän vaan on herkkuhimo päällä tätä kirjoitellessa, krhm.

idhairOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uusi hiusvärini on todella ihana ja erilainen kuin aiemmat värini. Olen pitänyt pitkään tasavärisiä hiuksia tai vain tyvestä hieman tummempia, joten puhdasveriset raidat ovat kivaa vaihtelua. Vaaleampi ruskeakin miellyttää silmää, vaikkakaan sävy ei ihan autenttisena mielestäni toistu näissä kuvissa. Jos nämä kiharat säilyvät hyvinä muutaman päivän, niin tiedän, että olen löytänyt seuraajan kiharasuihkeista parhaalle. Tigin Uptight-suihke lopetettiin aikanaan enkä sen jälkeen oli löytänyt yhtä hyvää. Nyt hiuksiini suihkittiin SexyHair-merkin vastaavaa, joka tuoksui epäilyttävän paljon Tigin versiolta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

paita – SheInside (saatu)

farkut – Wrangler (saatu)

kengät – 2nd hand

Päivän asuni oli aika perus. Kun töissä on kiire, turvaudun usein samoihin lempparivaatteisiin sen kummemmin pukeutumistani miettimättä. Niin, paitsi kenkien suhteen, sillä en ole vielä luovuttanut kenkähaasteen kanssa. On helpottava huomata, ettei blogi kuolekaan täysin joulukuussa, vaan joinakin päivinä on muutama minuutti aikaa asukuvahetkelle. Muutama kiva asu on mennyt hukkaan kyllä viime viikkoina, mutta heti, kun tämä kenkähaaste on ohi, käytän ne uudelleen ja samalla myös kuvautan ne. Eilinen päivä pelastui kyllä täysin, sillä olin tuntenut itseni jo parin viikon ajan jotenkin rumaksi, kun en ollut päässyt lenkille ja tukka oli millainen oli. Nyt on edes pääasia hoidettu, vielä kun saisi sitä vapaa-aikaa siihen, että saisi pidettyä itsensä kunnossa. Toimistotyö ei ole hyväksi ihmiselle.

 uusi tucca

Kahden viikon päästä käännän nokan kohti Kylmäkoskea ja pidän kunnon loman. Ajattelin tehdä kaikki työjutut sinne asti noiden parin viikon aikana, jotta voin viikon vaan olla. Kyllähän te minut tiedätte, lomailuni ei suinkaan tarkoita blogilomailua, sillä lomallahan rakastun blogiinia vaan normaalia enemmän, kun inspiraatiota tulvii sisään ovista ja ikkunoista. Joululahjaksi toivoisin lisää tunteja vuorokauteen ja uuden MacBook Air- tietokoneen, jossa olisi enemmän tilaa ja joka ei vanhuuttaan kaatuilisi koko ajan. Vähän huolettaa koska ehdin omat joululahjaostokseni tehdä, onneksi nettikaupat on keksitty. Shoppailut hoidan luonnollisesti tämän sivuston kautta, jotta säästän samalla rahaa. Ovelaa, eikö?

Itsenäisyyspäivään otan tasan sen verran kantaa, että vinkkaan teitä kurkistamaan päivän joulukalenteriluukun. Sieltä löytyy muutama resepti, jotka viime vuonna toteutin ja totesin hyväksi. Itsenäisyyspäivän vastaanotto kiinnostaa jäätelöpaperimekon kannalta, mutta muuten en taida sen seuraamiseen aikaani tuhlata. Tahdon vaan tietää, mitä Mert on saanut tällä kertaa linnan juhliin aikaiseksi. Aiotteko te seurata juhlia vai suunnitteletteko vapaapäivälle jotakin aivan muuta ohjelmaa? :)