Tyyli_header_ellit-logo3

Muoti- ja tyyliaddiktit, oletteko jo tähän aikaan aamusta kuulolla? Olen kirjoitellut tästä näppärästä tyylisivustosta ennenkin, tosin silloin keskityin maalaistyttönä erityisesti verkkotapahtumaan, mutta kertaus on opintojen äiti ja sivusto on uudistunutkin hieman sitten viime kerran. Tällä kertaa otin suurennuslasin alle eri osion sivustosta. Pääsin mukaan Re:fashionin ja Ellit.fi-sivuston yhteistyökampanjaan, jossa pengoin itseäni kiinnostavia artikkeleita tyyli-osiosta tähän postaukseen teille esiteltäviksi. Tarjolla on sekä kauneutta että tyyliä ja muotia erilaisten artikkeleiden muodossa. Istuhan rauhassa alas aamukahvisi/-teesi/-mehusi kanssa, niin katsotaan, millainen tyylisisältö voisi kiinnostaa juuri SINUA.

ellit2

Jos ei mikään tunnu säväyttävän, en osaa päättää tai kaipaan inspiraatiota, Pinterest pelastaa aina.

Ensimmäisenä tyylisivustolla silmiini osuivat tutut kasvot tai oikeastaan muutamatkin. Olen aina ylpeä, kun joltakin sivustolta löytyy bloggaajakollegan juttu, vaikka luulisi, että tässä kuudessa vuodessa olisi jo jotenkin tottunut tähän bloggaajien levittäytymiseen suurinpiirtein jokaiselle sivustolle. Tyylisivustolla harmonisesta Everything Has Beauty -blogista tuttu kaunotar esittelee tässä artikkelissa omaa tyyliään ja paljastaa pieniä yksityiskohtia erityisesti juhlatyylistään. Tuo punainen mekko saa sydämeni väpättämään puhtaasta kateudesta!

ellit3

Asusteita koskevista artikkeleista varsinkin nämä kolme seuraavaa kiinnittivät huomioni. Kestävän kulutuksen ystäville sopiva artikkeli kertoo, kuinka vanhan asun voi “kierrättää” asustamalla sen jokaisella käyttökerralla eri tyyliin. Asustusartikkeliin pääset tästä linkistä. Metallinhohtoisten pikkulaukkujen puolesta liputtava artikkeli taas kokoaa yhteen kauneimpia pikkujoululaukkuvaihtoehtoja. Lue artikkeli ja äänestä kauneinta laukkua tästä linkistä. Astetta erikoisempaan asustamiseen paneudutaan nahkahaarniska-artikkelissa, jossa neuvotaan, kuinka tuon jopa hieman hankalasti yhdisteltävän asusteen saa ujutettua arkityyliinsä. Haarniskankäyttöohjeisiin pääset tästä linkistä.

ellit1

Rakastan leikkiä tyyleillä ja kokeilla erilaisia yhdistelmiä. En halua ottaa pukeutumista turhan vakavasti!

Yllätys! Jo toinen blogimaailmasta tuttu kaunotar ja lisää rakastamaani punaista väriä. Lukulistallani jo ikuisuuden majaillutta Secret Wardrobe -blogia kirjoittava Anna-Maria on tähtenä omaa tyyliään käsittelevässä artikkelissa, johon pääsee käsiksi tästä linkistä. Lue, miten tämä tyylikäs bloggaaja valmistautuu juhlaan tai asustaa pikkumustan niin, että se on kaikkea muuta kuin vain tylsä musta mekko, jollaisena sitä joskus turhaan saatetaan pitää.

ellit4

Verkkokauppa Ellos.fi esittelee omassa artikkelissaan neljä erilaista juhlatyyliä, joista suosikkiaan äänestämällä osallistuu huikeaan arvontaan. Tässä arvonnassa voi voittaa monen sadan euron arvoisen, äänestämänsä tyylin mukaisen lahjakassin Ellokselta ja palkintoja arvotaan peräti kolme kappaletta. Onko suosikkijuhlatyylisi “I’m proud to be a woman”, “INSPI(RED)”, “Girlie, girlie, girlie” vaiko kentis “Masculinity meets femininity”? Osallistu tästä linkistä 16.12.2013 mennessä.

ellit5

Kauneudenhoitopuolella liputan täysillä näiden kahden arvonnan puolesta. Ikisuosikkini hiustuotevaltameressä on edelleen kaikkien näiden vuosien jälkeen Tigi, jonka legendaarinen Oatmeal & Honey -tuotesarja palaa takaisin! Tuotesetin voi voittaa itselleen osallistumalla tämän artikkelin arvontaan 15.12.2013 mennessä. Kynsiasioissa tutustuin hiljattain ProNails-merkkiin. ProNails-kestolakkaus kestää hyvänä kaksi viikkoa ja sen tekemiseen menee vain puolisen tuntia. Osallistu siis äkkiä 5.12.2013 mennessä tämän artikkelin arvontaan ja voit saada itsellesi ilmaiseksi kestolakkauksen ja lisäksi vielä upean kynsituotepaketin.

Jos mikään yllä olevista aiheista ei kolahtanut täysillä, Ellien tyylisivustolta löytyy paljon muutakin sisältöä. Sinne vaan selailemaan erilaisia arvontoja, lukemaan stailausohjeita ja tutustumaan kiinnostaviin tyyli-ilmiöihin ja -vinkkeihin.

Klikkaa itsesi Ellit.fi-sivuston tyyli-osioon TÄSTÄ LINKISTÄ! :)

(kuvat ja lainaukset Ellit.fi)