iinaveera

Datahetki. Hetki valtavassa sängyssäni, jona maataan vierekkäin tietokoneet sylissä television pauhatessa yksinään taustalla. Kumpikaan ei syyllistä toista siitä, että toinen keskittyy dataamiseen enemmän kuin seuralaiseensa. Yhtäkkiä jostakin kuuluu naksahdus ja pitkä sihahdus. Ooh! Datakola aukesi. Näin me olemme Veeran kanssa viettäneet tuntikausia toistemme seurassa. Olemme datailleet läpi elokuvien, joista kumpikaan ei myöhemmin muista mitään, ja käyneet muutaman lauseen keskusteluja, joihin ei oikeastaan olisi edes tarvittu enempää sanoja. Huoneessa kaikuu vain naputus ja satunnaiset naurunhörähdykset. Näin sen pitää ollakin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saan tehtyä Veeran seurassa aivan mielettömän hyvin töitä. Luonnollisestikin Veera auttaa valokuvieni ottamisen kanssa, mutta jotenkin myös kirjoittaminen sujuu normaalia luontevammin ja päässäni sinkoilee enemmän ideoita. Olen myös todennut useaan otteeseen, että nukun yöni Veeran seurassa todella hyvin. Nukun sikeästi ja pitkään. On näppärää, että voi ottaa luokseen yökyläläisen, jonka kanssa tekee sekä tehokkaasti töitä että lepää jotenkin intensiivisemmin kuin normaalisti. Ja arvasitte oikein! Syy, miksi tätä postausta kirjoitan, on se, että olen saanut jälleen yökyläilijän ja meillä on meneillään datahetki. Ottakaahan tekin se luottoystävä kainaloon ja kertokaa hänelle tänään, kuinka paljon hän teille merkitsee. :)

veeraiina

Psst! Mitäs tykkäätte related posts -listan paluusta? Yksittäisten postausten lopusta löytyy tästä eteenpäin jälleen lista aiheeseen jollakin tavalla liittyvistä vanhemmista postauksista. Siitä vaan selailemaan!