Se jäätävä tunne, kun on koko päivän luullut julkaisseensa postauksen heti aamusta, mutta kun avaa illalla väsyneenä koneen julkaistaakseen osallistumiskommentit huomaakin, että ajastetun postauksen kohdalla lukee punaisella “9 tuntia myöhässä”. Kyllä meinaan ketuttaa ja ihan v-kirjaimella! Tässä nyt sitten aivan himputin myöhässä tämän blogijoulukalenterini ensimmäisen luukkuu ja aivan rkeleen paljon joulumieltä kylkiäisenä! Loppuu huumorintaju tämän WordPressin temppuilun kanssa ihan tällä minuutilla. :(

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eikö olisi ihana saada ihastuttavasta matkakohteesta mukaan pieni, konkreettinen pala matkamuistoa? Tietysti rantakojusta voi ostaa itselleen muutaman euron rihkamakorun, joka hajoaa pian kotiinpalun jälkeen, mutta eikö pieni hopeariipus tai -korvakorupari ilahduttaisi pidempään? Tätä ideaa tukemaan keksittiin Piece of -korumallisto, jossa on edustettuina jo Pohjoismaat sekä Baltia. Jokaista maata edustava suunnittelija on ikuistanut jonkin maahan liittyvän asian koruksi. Riipuksiin voi valita muutasta vaihtoehdosta ketjun tai, kuten minä tein, nahkanyörin. Myös korvakoruja ja kalvosinnappeja on tarjolla, jos ne kiehtovat riipuksia enemmän. Minä ihastuin Estonia-riipukseen, jossa on herkkä pääskynen, vaikka oli Suomea edustava tupakin kieltämättä suloinen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voit nyt voittaa itsellesi adventtiarvontapostaussarjan kunniaksi vapaavalintaisen Piece of -korun valitsemalla tältä sivustolta suosikkikorusi ja linkittämällä sen perusteluiden kera tämän postauksen kommenttiboksiin. Vaikka kyseessä onkin adventtiarvonta, osallistumisaikaa on nyt tämän ajastuskämmin vuoksi armollisesti huomiseen eli maanantai-iltaan kello 23:59 asti. Jatkossa adventtiarvontoihin voi osallistua vain sunnuntain ajan, joten olkaapa nopeita tulevilla viikoilla. Kaikille tasapuolisesti arpaonnea! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(koru saatu)