Yhyy, ensi viikolla joudun kyllä jo luovuttamaan kenkähaasteen kanssa. Ellei siis tapahdu jonkinlaista ihmettä tai maapallo tuhoudu kokonaan! Matalat kengät alkaa olla kohta kumisaappaita lukuun ottamatta käytetty, ellen saa aikaiseksi viedä muutamaa rikkinäistä paria suutarille heti alkuviikosta. Vagabondit ja Finskit ovat molemmat korjailun tarpeessa, joten aion ryhdistäytyä niiden suhteen. Suutarikäyntiä on jo venytetty ihan tarpeeksi! Tulisipa nyt muutama sadepäivä, jona maa ei olisi kuurassa tai liukas, niin saisin kolmet kumpparini käytettyä. Ne odottavat jo eteisessä innoissaan lätäkkökelejä.

kh17

Maanantain kipsuttelin sinnikkäästi Minellin mustissa korkonilkkureissa. Ostin nuo joskus itselleni lahjaksi Pariisista ja kengät ovat kyllä olleet jokaisen euron arvoiset. Tiistaina käytin mummon vanhat saappaat, koska tarvitsin pitkää päivää varten mukavat kengät, joissa jaksoi kävellä (ja juosta henkihieverissä junaan, mutta sitä en aamulla osannut suunnitella). Keskiviikon lompsinkin sitten menemään vihreissä Dieselin bootseissa, jotka löysin joskus kirpputorilta. Torstaina kävelin päivän hapsusaappaissa, jotka totesin jälleen liian isoiksi. Pitäisi lopettaa tämä kenkien ostelu turvonneilla jaloilla! Tai voisi käyttää järkeä ja jättää 38-kokoiset kengät suosiolla kauppaan, krhm.

kh18

Perjantaina Biancon nahkatennarit lämmittivät jalkojani. Tykkään jotenkin noiden ulkomuodosta hirveästi, mutta en silti käytä niitä kovinkaan usein. Asiaan voisi tulla muutos, jos kenkähaaste loppuisi pian. Lauantaina taas olin töissä viininpunaisissa mokkasaappaissa, jotka voi vetää polven yli. Omistan melkein samanlaiset mustat saappaat ja molemmat kengät on vielä ostettu samalta lähikirpputorilta! Sunnuntaina päätin kenkäviikon korkotennareihin, jotka tuunasin Shwings-siipikoristeilla. Ostin nuo siivet itse ja pakko sanoa, että ne keräävät kehuja kaikkialla. Hyvä ostos! :)

(Biancot ja Björn Borgit saatu)