Ikävä fakta on, että kun blogit siirrettiin portaaliimme, WordPress luuli blogipostauksien videoita viruksiksi ja poisti ne kokonaan, ihan koodeineen päivineen. Pitää vielä jotakin kautta selvitellä, saisiko koodit palautettua postauksiin jotenkin, mutta jos ei saa, videot pitäisi lisätä takaisin paikoilleen manuaalisesti ja yksitellen. Se on hieman hankalaa, sillä kaikissa postauksissa ei ole videota kuvaavaa tekstiä enkä esimerkiksi minä kuollaksenikaan muista, mikä video liittyy mihinkin postaukseen. Tuossa alla on muutama esimerkki videopostauksistani, niiden aiheet vaihtelevat kuulumisista kissavideoihin.

Huomasittekin ehkä, että osa videoistani on eri paikassa Youtube-sivustolla kuin osa. En tiedä, saisinko jotenkin siirrettyä videot itselleni vanhan portaalini Youtube-kanavalta. Olisi aikanaan varmaankin vain pitänyt muiden bloggaajien tavoin rikkoa sääntöjä ja ladata videot omalle Youtube-tilille. Tällä hetkellä blogini sijaan videoitani voi siis selailla enemmän Indiedaysin Youtube-sivun kautta täältä tai vanhempia pätkiä oman Youtube-sivuni kautta täällä. Eipä se tarkemmin ajatellen minulta ole pois, missä videoita katsellaan. Olisi vaan kiva, jos ne voisi vielä jossakin vaiheessa liittää takaisin alkuperäisiin postauksiinsa.

Palaan tähän videopulmaan heti, kun selvittelemme täällä asiaa hieman enemmän. Tykkäättekö te muuten ylipäätään katsoa blogeissa videopostauksia vai lukea vain mieluummin tekstiä kuvien kera? :)