Ha, kolme viikkoa kenkähaastetta takana! Kenkähaaste-kampanjasivun arvontahan päättyy tällä viikolla eli jos vapaavalintainen kenkäpari Fashionstore-nettikaupasta kiinnostaa, käykää kurkistamassa tätä sivua ja äänestämässä kenkähaasteen voittajaehdokastanne. Äänestystilanne julkaistaan varmaankin arvonnan päätyttyä, jos se teitä kiinnostaa. Mietin myös, että haasteen loputtua olisi kiva järjestää kenkäkirpputori tai -huutokauppa, jotta turhat kengät pääsevät kiertoon ja paremmille omistajille. Tähän mennessä on tullut vasta muutama sellainen kenkäpari vastaan, joka ei ansaitse enää paikkaa kenkäkaapissani, mutta eiköhän niihin törmäillä kohta enemmänkin, kun kaivetaan käyttöön ne pölyttyneet kenkälaatikot.

kh5

Rakastan hapsuja, joten koetin kompensoida ikikamalan maanantain kamalaa kamaluutta hapsukengillä. Tiistaina tapahtui kenkähaasteen ensimmäinen tapaturma, kun kynsinauhani aukesi korkkarijuoksuni seuraukseni. Tapaturmakenkinä toimivat nudet käärmeavokkaat, joiden avoimet kärjet olivatkin sitten yllättävän kohtalokkaat. Keskiviikkona taas oli tennaripäivä ja sipsuttelin pinkeissä tyttötennareissa töissä. Nuo ovat tavallisia tennareita sirommat malliltaan, siksi kutsun niitä tyttötennareiksi. Torstaina ulkoilutin mielipidejakajia eli “kaviokenkiäni”. Itse tykkään niistä kuin hullu puurosta, ei voi mitään. Ei niistä muiden kyllä tarvitsekaan tykätä.

kh6

Perjantaina käytin parin ballerinoja, vaikka aamulla satoikin hieman lunta. Lauanaina oloni oli kissamaisen laiska, joten tassuttelin ympäriinsä leopardinilkkureissani. Olivat muuten hämmästyttään hyvät jalassa, kertaakaan ei tehnyt mieli heittää korkoja nurkkaan. Viikko päättyi verkkokorkkareihin. Koska kynsinauha oli jo ok, ei avoin kärki tuntunut missään. Noita avokärkisiä voisi käyttää enemmänkin ensi viikolla “pois alta”. Katsotaan, tuleeko tänne jo pian kunnolla lunta. Se nimittäin sotkisi suunnitelmani aika perinpohjin! :D