Viikon paras ihmetuote on Avonilta saatu putkilo. Luulin sitä ensin matkakokoiseksi meikkivoidetuubiksi, mutta uskokaa tai älkää, kysessä on ripsiväri! Lupasin instan puolella tästä arvostelua ja nyt olen käyttänyt ripsaria jo viikon verran. Aluksi massa oli hieman kosteaa makuuni, mutta nyt se on juuri sopivaa. Omituisella harjalla saa ripsivärit levitettyä nopeasti niin ylä- kuin alaripsiinkin. Lisää massaa harjaan saa puristamalla tuubia hieman, koska tuota “telaa” ei oikein voi liikuttaa tuubissa. Ripsiväri lupaa tuuheutta ja pituutta, mutta myös kaarevuutta, jota vesiliukoinen ripsiväri ei yleensä anna. Kaartamisessa tämä onkin haka eli suosittelen tätä heille, jotka tahtovat kaarevat, mutta luonnolliset ripset. Ostoslistalle voisin lisätä objektiivin, jolla saa otettua meikkikuvia demonstroimaan näitä suosituksia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras uutinen kuului aiemmin tänään blogikollegan suusta blogista. ocJulia-blogin kirjoittaja paljasti lopultakin hurjat tulevaisuudensuunnitelmansa. Ihan selväksi ei vielä tullut, onko kyseessä “vain” blogiportaali vai jokin suurempi sivusto, mutta odotan innolla, että 29.8. saapuu ja salaisuuden verho siirtyy syrjään paljastaen totuuden. MyCosmo on kyllä hyvä nimi tälle uudelle sivustolle, mutta itse asion kutsua tuota kokonaisuutta TKNP-nimellä. Lyhenne tulee sanoista Törkeän Kauniiden Naisten Portaali. Kuvan lainasin Julian blogista. :)

123breakingnewsblack1-1

Viikon paras pettymys oli tänään töihin evääksi ostamani ateriankorvikepatukka. Naturdietin lakritsainen suklaapatukka vei jalat alta, minttusuklaapatukka oli jumalaista, mutta mitä ihmettä? Karamellipatukka on täyttä kuraa! Maku on hyvä ensimmäisen nanosekunnin, mutta purukumimainen koostumus pilaa kaiken. Kuvottaavasta jälkimausta puhumattakaan. Mikä meni pieleen? Ehkä se, että oletin merkin tuotteet muutaman kokeilukerran perusteella tasaisen hyviksi. Kuinka väärässä olinkaan. (toim.huom. Valehtelen nyt hieman teille, sillä viikon paras pettymys koski oikeasti blogimaailman asioita. Alkaa mennä maku.)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras kuva osui silmiini Facebookin uutisvirrassa. Tämä kuuden kuvan sarja herätti huomioni yllättävällä ahdistavuudellaan, mutta samalla myös synkällä nerokkuudellaan. Erik Ravelon kuvasarjassa esitetään visuaalisten metaforien voimin seitsemän yhteiskuntamme epäkohtaa sisäelinkaupasta lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Los Intocables -kuvasarja on pysäyttävin pitkään aikaan ja toivonkin sen leviävän laajalle näkijäkunnalle. Kuvat ovat nähtävillä tällä sivustolla, jossa niitä voi tutkia halutessaan isompina. Katsokaa ja pysähtykää.

083e54c1-13b2-40a2-94a0-760962edd3be

(kuva täältä)