Syksy on jo aivan ovella ja sen myötä monen ihmisen tapoihin kuuluu oman tyylin päivittäminen uusilla vaatteilla. Myös asuste-, kenkä- ja tuoksurintamilla tapahtuu vuodenajan vaihtuessa usein muutoksia. Minun tehtävänäni oli  Kauppakeskus Jumbon yhteistyökampanjassa kerätä syksyksi oma MUST HAVE -lista, jolle kasasin myös niitä elementtejä, joita tulevassa Jumbo Fashion Day -tapahtumassa sunnittelin stailaavani kolmelle mallilleni. Muotinäytöksiä, joissa mallimme esiintyvät, voi päivän aikana ihastella kello 12, 14 ja 16. Stailausten lisäksi minulta voi kysellä tuolloin lauantaina tyylivinkkejä Fashion Loungessa, jossa vietän aikaa kahden muun tyylibloggaajan kanssa. Olemme paikalla ihan vain teitä varten.

Mutta käydäänpä nyt syksyisten kollaasieni kimppuun. Etsin melkein kokonaiset asukokonaisuudet sekä arkeen että juhlaan, koska en vaan malttanut lopettaa yhteen kollaasiin. Kaikki kollaasien tuotteet on etsitty Jumbon liikkeistä (tai oikeastaan niiden verkkokaupoista), joten tuotteita voi käydä sovittamassa/ihailemassa/nuuskimassa paikan päällä tulevan tapahtuman aikana tai jo vaikka heti huomenna, jos sattuu olemaan tällainen malttamaton tapaus kuten minä. Toivottavasti nähdään kuitenkin viimeistään Jumbo Fashion Day -tapahtumassa 14.9. klo 11-17! :)

moumou_jumbo_MUSTHAVE_pieni

MUKAVASTI PYJAMAHOUSUISSA ARKEEN (vasemmalla)

“pyjamahousut” Zizzi / paita Seppälä / tuoksu The Body Shop / kengät Nilson Shoes / puhelinkotelo Accessorize

Syksyn suurimpia muotihittejä ovat rennot “pyjamahousut”. Löysien housujen ilmettä voi korostaa löysällä paidalla tai jos asukokonaisuuden ilmettä tahtoo skarpimmaksi, jakku tai bleiseri on oikea valinta yläosaksi. Itse suosin rennoissa paidoissa jotakin jujua, joten paljaat olkapäät, kiinnostava printti tai vaikkapa tekojalokivikoristeet ovat tänä syksynä kovia sanoja vaatekaapissani. Nilkkureita löytyy syksyksi ihan jokaiseen tyyliin. Ainoa suositus on, että ne ovat aitoa nahkaa. Hyvin suojattuna nahkakenkä kestää vuosien käyttöä ja kulutusta. Yksinkertaisen tyylikäs asu viimeistellään vielä suihkauksella uutta tuoksua ja lookin värimaailmaan sovitetaan myös älypuhelimen kuori. Se muistuttaa, ettei kaiken tarvitse aina olla niin vakavaa.

MARILYNIN TYYLIIN JUHLAAN (oikealla)

mekko Vila / kynsilakka Inglot / huulipuna Inglot / hopeakorvakorut Timanttiset / GHD-muotoilurauta Salon Klipsi / tuoksu Stockmann Beauty

Juhlatyylissä luotetaan jälleen suurelta osin klassikoihin. Niinä juhlapäivinä, kun pikkumusta huilii hyllyllä, pikkuvalkoinen pääsee vuorostaan loistamaan. Perinteiset punaiset huulet ja kynnet toimivat tämän raikkaan juhlatyylin väripilkkuina. Muotoiluraudalla voi kihartaa hiuksiin joko selkeän kiharakampauksen tai vain kääntää hiukset rennoille laineille. Korviin kiinnitetään hopeakorvakorut, joiden isot kivet kimaltavat kilpaa niiden käyttäjän kanssa. Entäpä illan kengät sitten? Tähän tilasuuteen kaivetaan tietysti esille se ehdoton suosikkikenkäpari, jolla jaksaa juhlia aamuun asti. :)

(tuotekuvat valmistajilta, Marilyn täältä)