OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Timmiytymiskuurin ensimmäinen sivuoire  – CHECK! Kuten aina, kun alan treenata enemmän kuin kolme kertaa viikossa, ihoni kärsii siitä. Hurja hikoilu ja ryhmätunneilta opittu paha tapa hinkata kasvoja hikipyyhkeellä suunnilleen 5 minuutin välein ovat aiheuttaneet pieniä, ällöttäviä näppylöitä kasvojeni ihoon. Oikeastaan leukaani miehittävät näppylät johtavat terminä harhaan, ihossani on pikemminkin röhelmää. Tämä nyt tuntuu varmasti teistä pieneltä ongelmalta sen positiivisen asian rinnalla, että projektini etenee, mutta meikäläistä nakertaa kyllä kunnolla. Kirjoitin vähän aikaa sitten kampanjapostauksen siitä, miten itsetuntoni perustuu suuresti kasvojeni ihon kuntoon. Nyt sitä sitten koetetaan kompensoida huonomman ihon negatiisivia vaikutuksia timmimmän kropan positiivisilla. Aargh, kuinka ravostuttavaa! Onneksi asukuvat sentään onnistuivat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

toppi – H&M

liivi – SheInside (saatu)

koru – Antti Asplund (saatu)

farkut – NOMO Jeans (saatu)

kengät – Maison Martin Margiela for H&M

Timmiyskuurin edistymisen huomaa myös siitä, että takamukseni ei näytä näissä melko uusissa mittatilausfarkuissani enää yhtä hyvältä kuin ennen. Farkut ovat nyt väljemmät (tosin eivät epäloogisesti näköjään noissa kuvissa) eivätkä tue takapuolta yhtä kauniisti kuin ennen. Vaikka olen tyytyväinen, että timmiytysmituloksia tulee, ärsyynnyin kyllä, etteivät farkut enää näytä yhtä hyviltä ilman poseerauksia, joissa kangas kiristyy ihoa vasten. Myös puntit ovat nimittäin nyt löysemmät kuin aiemmin ja siitä en pidä sitten yhtään. No joo, siirrytään meikäläisen ongelmista, jotka tuskin edes välittyvät visuaalisesti teille asti, positiivisempiin aiheisiin. Vaihdoin nimittäin uuden sähköpostiosoitteeni tuonne sivupalkkiin tulevaisuutta ajatellen. Sen voi jo tallentaa itselleen, jos sattuu kuulumaan niihin lukijoihin, jotka tykkäävät meikäläiselle viestitellä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt lähden naapurin kanssa iloiselle iltalenkille. Kaikki etenee jotenkin niin upeasti, etten olisi koskaan uskonut. Vaikka stressi on kova, usko tulevaan on vielä kovempi. On ihana esitellä ideaansa ihmisille, jotka ovat onnellisia tästä keksinnöstämme ja kertovat tukevansa meitä. Ehkä se yhtä köyttä vetävä blogimaailma ei olekaan niin suuren vuoren takana. Tuntuu uskomattoman hyvältä kuulla blogikollegojen kehuja, jotka tulevat vielä sydämestä. Moni sellainenkin bloggaaja, jonka kanssa olen puhunut ehkä kerran, on laittanut viestiä. Olen niin onnesta ja vapaudesta sekaisin, etten edes pysy itse kärryillä, milloin puhun timmiytymisprojektistani ja milloin uudesta blogikodistani. ELÄMÄ ON IHANAA! :)