Perjantaini alkoi varsin ihanasti, kun pääsin tonkimaan erään PR-toimiston näytekappaleista muutaman aarteen itselleni. Joskus näytteitä ei lähetetäkään takaisin, vaan ne jaetaan bloggaajille ja toimittajille. Yksi tuon aamun parhaista löydöistäni on Indiskan kaulakoru, jonka kuvasin teille välittömästi ylläni. Korua on näköjään myynnissä muutamassakin värissä nettikaupassa täällä, mutta itse en myymälöissä tähän ainakaan ollut törmännyt. En voi korostaa, kuinka paljon rakastan turkooseja kiviä! Tästä korusta tulee ihan heittämällä kesän suosikkikoruni turkoosin pääkallosormukseni ohella. Ah, kesä!

moumou indiska

Olen jo rakennellut päässäni suunnitelman, jossa yhdistän korun valkoiseen maksimekkooni juhannuksena. Toivottavasti sitä ennen paistaa kunnolla aurinko, jotta saan syvennettyä tätä laimeaa päivetystäni. Ajattelin lähteä ensi viikolla maalle jo alkuviikosta, jotta saan pidettyä kunnon loman. Ihan viikkoa en varmaankaan ehdi maalla olla, mutta melkein. Se on jo pitkä aika rentoutumiseen. Juhannuksen jälkeen alkaakin kunnon pyöritys, joten on ihan hyvä hengähtää hiljaisuudessa, jotta varmasti jaksaa. Toivottavasti tekin ehditte rentoutua edes muutaman päivän keskikesää juhlien. :)