KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / AARNI

*MAINOSLINKKI

Muistat varmaankin puiset rannekellot, jotka trendasivat muutama vuosi sitten? Nyt *Aarni on tehnyt uuden, upean aluevaltauksen ja ottanut haltuun aurinkolasien valmistamisen pyhän taidon. “Tää istuu niin hyvin“, mietin aikanaan Aarni-kellostani ja samaa mietin nykyään aurinkolaseistani. Niitä ei tarvitse koko ajan tökkiä sormella oikealle kohdalle takaisin, vaikka nenäni on aika kapeaa mallia. Eebenpuuviiluiset lasini ovat hemmetin tyylikkäät ja mukavat!

Nerokkaan istuvuuden lisäksi nerokasta Aarni-aurinkolaseissa on myös niiden pakkaus. Älä suotta pyörittele silmiäsi, olen tosissani. Jo se, että pakkaus valmistetaan korkista, on hienoa, mutta vielä enemmän innostuin siitä, miten kotelo lähes katoaa olemattomiin, kun sitä ei tarvita. Kotelon reunat vain taitetaan ja läps! Kotelo muuttuu ihan litteäksi lätyksi, joka ei juuri vie tilaa käsilaukussa tai taskussa.

Sovittelin itselleni kahta aurinkolasimallia. Naisellisemmat *Frida Eeben -aurinkolasit sopivat ihanasti erityisesti kukkamekko- ja huulipunapäiviin. Rimpsua, röyhelöä, kaikkea naisellista ja tietysti kissamaiset aurinkolasit. Mikä voisi mennä pieleen? Olen omistanut jo muutaman vuoden erään halpisketjun kissalasit, mutta niiden saranat venähtivät nopeasti ja epäilen linssien suojateho(ttomuutt)a. Aarni-aurinkolaseissa laadun tuntee, sillä ne tavallaan napsahtavat auki oikealle kohdalle ja no, istuvat kuin nenä päähän. Sovita vaikka!

Perinteisemmät *Blues Ebony -aurinkolasit taas ovat klassisen tyylin ystäville sopivat. Ne eivät pistä silmään, vaan viimeistelevät tyylin kuin tyylin ja toimivat kiinnostavana yksityiskohtana asussa. Nämä saivat hyväksynnän myös perheen kohta 9-vuotiaalta, joka halusi lainata unisex-aurinkolaseja rannalle. Nämä aikuisten lasit ovat vielä himpun isot, mutta ensi kesänä saan takuulla heittää näille hyvästit, kun seuraava sukupolvi nyysii nämä käyttöönsä.

Kummat itse valitsisit? *Aarnin naisellisemmat Fridat vai perinteisemmät Bluesit? 🕶️