Ja heti otsikon luettuani eräs nuoruuden suosikkibändeistäni nimeltä Movetron alkaa pauhata päässäni: “Uaa, iuu, iuu, auu, uaa, iuu, iuu, auu – tiedän, mitä sun mielessäs liikkuu…” Mutta ei välitetä siitä. Poraudutaan hetkeksi hieman syvemmälle pääni sisään, koska siellä ei ollakaan vierailtu ihan hetkeen. Viime viikkoina on tullut suunniteltua syksylle vaikka mitä uutta ja ihmeellistä. Tuntuu, että seison tienristeyksessä, josta lähtee kymmenen polkua, jotka kaikki vievät eri suuntiin. Ajattelin, että tilanteen selittäminen teille selkeyttäisi myös omia ajatuksiani.

Olen koko ajan vain varmempi, etten aio jatkaa opintojani kemian parissa syksyllä. Pidin vuoden taukoa opinnoista, jotta voisin kerätä rahaa niiden jatkamiseen, mutta tämä vuosi on vain varmistanut sen, että minun kuuluu olla ihmisten parissa eikä missään laboratoriossa piilossa. Nykyisen työni lisäksi kalenteriini mahtuisi työ jossakin fyysisessä lokaatiossa. Vaihtoehtoja on muutamakin, mutta pitää vielä miettiä, mikä olisi se minulle sopivin vaihtoehto. Ihana muuten huomata, että on vielä olemassa työpaikkoja, joissa työhakemuksesta kiitetään ja valintojen varmistuttua hakijoita informoidaan tilanteesta. Arvostan.

moumou_iina

Blogin suhteen suunnitelmat ovat himpun selvemmät kuin siviilielämäni. Blogi tulee uusiutumaan syyskuussa sekä ulkoisesti että sisällöltään. En tahdo tehdä nyt kesällä isoa muutosta, joten siirsin sen suosiolla syksylle. Postauskategoriat tulevat muuttumaan selkeämmiksi, vanhoja postauksia tullaan poistamaan ja blogin genrekin toivottavasti selkeytyy enemmän. Muutoksia ei ole helppo tehdä, kun blogihistoriaa on takana jo 5,5 vuotta, mutta aion ainakin yrittää. Miettiessäni blogin nimen vaihtamista, saan kuitenkin niskaani vain naururyöpsähdyksiä. Se olisi kuulemma liian iso muutos. No, taidan tavallaan olla samaa mieltä.

Että sellaisia mietelmiä! Onko teistä joku samantyylisessä risteyksessä tällä hetkellä? Vai onko tulevaisuutenne uran, harrastusten ja vapaa-ajan suhteen täysin selvä? Jos on, kadehdin teitä. Ihan todella. :)