HUIVI SAATU / LASESSOR

Hyvää huomenta! Voiko aamu edes olla muuta kuin hyvä, jos illan on viettänyt hyvässä seurassa? Eräs tunnelmallisimmista kesäilloista oli itse asiassa tällä viikolla. Storyvillessä soi jazz, mutta emme halunneet ystäväni kanssa täydelle terassille illanviettoon. Niinpä ostimme mansikoita ja vadelmia evääksi ja suuntasimme museon nurmikolle nauttimaan illan viimeisistä auringonsäteistä. Musiikki tavoitti meidät hyvin ja piti tunnelmaa yllä. Piknik-vilttinä toimi huivi, joka on mukavan monikäyttöinen.

Huivi on osa Suomessa suunniteltua LASESSOR X MOOMIN -mallistoa, josta minuun kolahti puuvillainen huivi. Vaarallinen juhannus on eräs suosikkisatujani, joissa Muumit seikkailevat, joten Vaarallinen juhannus -huivi oli valintani merkin mallistosta. Kuvitus on Tove Janssonin vuonna 1957 julkaisemasta samannimisestä kirjasta, jacquard-tekniikkaan soveltuvaksi kuvituksen ovat muuntaneet Lasessorin tekstiilisuunnittelijat. Jacquard-tekniikalla huiveja kudottaessahan joka toinen kappale valmistetaan peilikuvana. Siksi näet näissä kuvissa mustan Muumipeikon. Olisin saanut valita vielä toisenkin huivin, muitta halusin arpoa sen mieluummin blogissani.

Osallistu arvontaan kertomalla tämän postauksen kommenttiboksissa, miten mieluiten käytät huiveja. Solmitko silkkihuivin kaulaan vai taiteiletko pellavahuivin turbaaniksi? Oletko kentien tuubihuivien ystävä vai kuuluvatko huivit elämääsi vain lämmittäjien roolissa ulkonäöstä viis? Tuplaat arpasi seuraamalla Lasessor-tiliä Instagramissa. Ilmoitathan osallistumiskommentissasi, osallistutko yhdellä vai kahdella arvalla.

Osallistumisaikaa on maanantai-iltaan eli 24.8.2020 kello 22:00 asti. Onnea matkaan! :)