OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERApiknik1

OLYMPUS DIGITAL CAMERApiknik3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

pinknik2

Ah, kesä! Kateus naapurin sisäpihaa kohtaan vain kasvoi eilen, kun tajusin, että vehreällä sisäpihalla voi järjestää piknikin varsin lyhyelläkin varoitusajalla. Kahvihetki nurmikolla tuntuu joltakin niin paljon isommalta, kun sitä kutsuu piknikiksi, joten niin teimme. Raahasin sisäpihalle mukanani termospullossa kahvia, mutta bileet paranivat, kun Jonna muisti, että jääkaapissa olisi viiniäkin. Vietimmekin sitten muutaman tunnin auringosta nauttien ja toistemme huonoille jutuille nauraen nurmikolla. Päädyimme toteamaan mm. sen, että naimisiin menemme sitten joskus vain sellaisen ihmisen kanssa, jota todella rakastamme. Jonnan pikkuveljen häät vaikuttavat edelleen puheenaiheisiimme ja ajatuksiimme.

Nyt muuten ymmärrän myös sen, millaisiin hetkiin nuo isot hatut, jotka kaupassa tuntuvat ihanilta, mutta niin epäkäytännöllisiltä, on tehty. En kuollaksenikaan muista vaan hatun ostopaikkaa, sillä olen omistanut näitä useammankin elämäni aikana. Minä kun onnistun aina jotenkin tuhoamaan tai hukkaamaan kesähattuni. Perhosmekko on kuitenkin saatu SheInsidelta. Rannekorukasa taas on vuosien takaa H&M:lta tilattu, omistan noita myös hopean- ja kullanvärisinä. Blogin kautta saadut Dolce & Gabbana -aurinkolasitkin sopivat kaikessa kissamaisuudessaan pikniktunnelmaan kuin nenä päähän. Kaava täydelliselle piknikasulle on siis löytynyt! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA