Olen varsin taktinen shoppailija. Vaikka hairahdunkin joskus heräteostoksiin, suuren osan ostoksistani teen pitkän harkinta-ajan jälkeen. Eikä siinä vielä kaikki. Sen lisäksi, että harkitsen ostoksiani, ostan ne usein vasta alennusmyynneistä tai jopa vuosia malliston julkaisemisen jälkeen nettihuutokaupasta. Silloin tuote on usein vielä käytetty sen lisäksi, että se on edullinen. En kiellä, että tarvitsisin enää yhtään täytettä vaatekaappiini, sillä sinne lähetetään täytettä suoraan kotiovelleni. Joskus vaan tietää tasan, mitä tahtoo, ja yhtenä maagisena hetkenä sitä päättää hankkia sen itselleen hyvää mieltä tuottamaan.

DSC9793_

Fashionstore-nettikauppa lähetti kanta-asiakkailleen eilen alennuskoodin, jolla voi shoppailla tuotteita ennakkoalesta. Alennuskoodin lisäksi ostoksistaan sai vielä perinteisen 5 % klubialen, joten alennusprosentit vain kasvoivat ostoskorissa. Kuka tahansa voi liittyä klubilaiseksi ja nautiskella etuoikeuksista nettikaupassa. Fashion Klubista ja sen etuuksista voi lukea lisää täältä. Nyt tuo Guess by Marcianon kukkamekko, jota olen jo viime vuodesta lähtien kuolannut, on hurjien aleprosenttien ansiosta muuten vihdoin matkalla luokseni. Toivottavasti se istuu kauniisti! :)

Psst! Jos joltakin meni ohi, linkeistä huolimatta mekko tilattiin siis bloggaajan omilla rahoilla. Eräät meistä tuntuvat elävän blogitodellisuudessa, jossa jokainen linkki on mainos, jolla bloggaaja tienaa lukijoidensa avulla 10 000 euroa kuussa. Kiitos vaan YLE:n uutisille tästäkin…

(kuva Jan Tuomisto)