Tästä päivästä eteenpäin keskityn blogissani kymmenen viikon ajan hiuksiin. Julkaisen siis kymmenenä peräkkäisenä sunnuntaina kello 12:00 postauksen, joka on osa Pantenen Treatover-kampanjaa. Minun lisäkseni blogeista mukana ovat Hannalicious Ruotsista sekä Passions for Fashion Tanskasta. Olen noiden  söpöjen blondien keskellä varsinainen musta lammas. Kampanjan tavoite on muistuttaa ihmisiä siitä, että kauniit hiukset voi saavuttaa vain pitämällä huolta itsestään. Siksi lähdemmekin liikkeelle niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin hiustenhoitorutiineihin opettelusta. Uuden tavan opetteluunhan tarvitaan toistoja ja siksi tämä kampanjakin kestää niin monta viikkoa.

Siispä jatkossa joka sunnuntai, kun luette postaukseni hiuksista, niiden hoidosta ja hiusvinkeistä, voisitte vaikka antaa hiusnaamion vaikuttaa hiuksissanne postaukseni lukemisen ajan. Siihen menee juurikin se aika, mikä lienee yleisin vaikutusaika hiusnaamioille. Jos kampanjasivustolta ei tärpännyt ilmainen hiusnaamio, tilatkaa silti meikäläiseltä sen käyttämisestä muistuttava tekstiviesti, jos ette sunnuntaisin ehdi aina blogiani lukemaan. Naamiokaan ei onneksi maksa paljoa ja kyllähän niitä voi tehdä itsekin! Kerran viikossa käytettynä hiusnaamio palauttaa jo hiusten kosteustasapainoa huomattavasti, mikä saa ne näyttämään terveemmiltä ja kauniimmilta.

IMG_7711

IMG_7668

IMG_7677

IMG_7701

IMG_7708

IMG_7712

Kampanja käynnistyi alkuvuodesta sillä, että sain itselleni oman hair coachin nimeltä Anne Flink, jonka kanssa lensimme Tukholmaan bannerikuvauksiin. Paikalla olivat ison kuvausryhmän lisäksi myös molemmat muut kampanjabloggaajat ja heidän hair coachinsa. Meistä filmattiin sekä liikkuvaa bannerikuvaa että stillikuvia. Kuvauspäivä oli mahtava, vaikkakin aika pitkä. Harmittamaan jäi vain se, että suunnittelin turhaan mukaani kaksi asua, mutta lopulta minua kuvattiinkin tylsässä t-paidassani. Jos olisi tiennyt sen, olisin valinnut mukaani istuvamman paidan. En näytä lopullisessa bannerikuvassa mielestäni yhtään itseltäni muutenkaan, mutta ehkä se ei ole maailmanloppu. Tärkeintä on, että tutustuin Anneen reissulla. Hän on hulvaton tyyppi!

IMG_7718

IMG_7729

IMG_7734

IMG_7747

IMG_7780

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suostuin kampanjaan mukaan, koska koen itse hiukseni usein hankaliksi ja tiedän, etten kiinnitä niistä huolehtimiseen tarpeeksi huomiota. Olen vasta viime vuosina alkanut keskittyä enemmän siihen, että ostan oikealla hiustyypille sopivat shampoot ja hoitoaineet. Hiusnaamiota käytän silloin, kun muistan. Jatkossa muistaminen on kuitenkin helppoa, sillä siihen on kehitetty kymmeneksi seuraavaksi viikoksi näppärä apuväline. Liittykää tekin siis hiushuoltajien joukkoon tilaamalla tältä kampanjasivustolta ilmainen muistutustekstiviesti, jonka saatte sunnuntaisin, kun on aika naamioida hiukset. Viestit tulevat sisältämään myös vinkkejä hiustenhoitoon, kilpailuja sekä tietoa Treatover-ohjelman seuraavista tapahtumista. Kampanjan aikana voi voittaa mm. upean kylpylähemmottelun!

Ja tässäpä postauksen loppuun sitten vielä se kuvauksista syntynyt lopullinen bannerikuva. Liikkuvia bannereita voittekin sitten bongailla netistä. Nyt voisitte tunnustaa minulle omantuntoni helpottamiseksi, kuinka usein tai harvoin itse käytätte hiusnaamiota? Olenko ainut hieman laiska hiustenhoitaja? :)

id_moumou_pantene_treatover

Psst! Ensi viikolla postausaiheenani on ravintoterapeutin luona vierailu ja ruokavalion sekä elintapojen vaikutus hiuksiin ja niiden hyvinvointiin. Stay tuned.