Viikon paras koijaus tapahtui blogissani maanantaina, kun toteutin jo perinteeksi käyneen aprillipilani. En todellakaan ole muuttamassa yhtään mihinkään ja jos olisinkin, niin en todellakaan kertoisi siitä ensin blogissani ja vasta sitten rakkailleni. Ihana, että tästäkin ehti kuitenkin jo muutama tyyppi hermostua. Kiitän varsinkin “Merjan” sähköpostista, jonka sain. Onko se meikäläisen ongelma, jos joku ei vaivaudu lukemaan kommenttiboksia ja ottaa APRILLIPÄIVÄNÄ jotakin tosissaan? Varsinkin, kun tämä huijaamiseni on jo perinne blogimaailmassa. Varautukaa vaan kuulkaas ensi vuoteen, kaverit. Ei minä tästä ainakaan kiltimmäksi muutu. ;)

3qvi36

Viikon paras kokeilu on ollut käynnissä salaa, mutta paljastan sen teille nyt. Kokeilin olla viikon ilman kahvia, jotta näkisin, kuinka se vaikuttaa kehooni ja olooni. Kahvia ei itsessään tullut juurikaan ikävä, mutta kahvittelutapaa kaipasin. Aamulla oli tylsä herätä, kun ei saanut käynnistää kahvikonetta. Kaveri oli tylsä kutsua kylään, kun voi voinut kahvitella. Joten teen juominen menee aivan eri kategoriaan kahvittelun kanssa, vaikka koetin kyllä korvata sillä pannassa ollutta tapaani. Palasin sitten lakkoni loputtua suosikkijuomani pariin eilen tyylikkäästi lentokentän Starbucksissa. Arvatkaa, tekikö mieli ottaa samalla äkkilähtö jonnekin lämpimään?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras hiusmuutos tapahtui jo viime viikolla, kun istahdin kampaajani Villen tuoliin Salon Noiriin. Tyvi värjättiin tummaksi ja latvoja vaalennettiin. Tämän keveän liukuvärjäysefektin lisäksi hiuksiini tehtiin runsaasti vaaleita raitoja. Uusi hiusvärini on ihastuttavan vaalea ja kuparinen. Mutta arvatkaapa mitä? Ei tämä vaalennus tähän jää! Raidat ovat vasta alkusoittoa sille, että ensi kerralla hiuksistani puretaan kemiallisesti sinne laitetut värit ja katsotaan, mitä jää jäljelle. Jännittää jo vähän, mutta luotan kyllä Villeen ihan täysin. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras suunnitelma on lähteä putkiremonttia (ja muuta naurettavaa (mies)säätöä) karkuun takaisin Kylmäkoskelle. Ensi viikolla järjestän lukijaillan kotiseudullani, joten siitäkin syystä matkaan landelle jo hieman aiemmin. Varatkaahan Lempäälän lähellä asuvat tiistai-ilta kalentereistanne minulle. Eniten kaipaan kuitenkin lenkkipolkujen, saunan ja kissani pariin. Nyt on asiat sen verran sekaisin, että aikuisen ihmisen tavoin en kohtaa niitä, vaan lähden niitä karkuun ja selvitän ne myöhemmin. Tarvitsen miettimisaikaa ja hiljaisuutta ympärilleni.

kylmakoski

(kuvat täältä ja täältä)