On viimein aika jatkaa tämän yhteistyön tarinaa. Silloin aiheesta innostuttiin kovasti, joten toivottavasti lukijoideni joukossa on edelleen naisia, joita kiinnostavat muotikuvaukset ja päivä mallina. Minä ja Fashionstore-verkkokauppa etsimme nimittäin kahta nyt naismallia Guess by Marcianolle kevään mallistojen esittelyä varten. Asukokonaisuudet, meikit ja hiukset suunnittelen/stailaan minä, joten olen myös vahvasti vaikuttamassa mallivalintoihin, jotta kuvista tulee juuri visioideni kaltaisia. En silti sulje pois sitä vaihtoehtoa, että joku ihastuttaa olemuksellaan niin, että käännän suunnitelmani täysin päälaelleen ja päätänkin esimerkiksi pitkätukkaisen punapään sijaan siilitukkaiseen platinablondiin. Kunhan lopputulos vaan ihastuttaa!

Halutessasi malliksi kuvauksiin, toimi näin:

  • kaivele arkistoistasi tuore sekä kasvo- että kokovartalokuva itsestäsi tai ota uudet sellaiset. Tärkeää on, että kuvat vastaavat mahdollisimman paljon totuutta koon, hiusten värin ja muiden ulkonäköasioiden suhteen.
  • kirjoita lyhyesti itsestäsi. Kerro vähintään ikäsi, kokosi sekä asuinpaikkakuntasi. Aiempaa mallinkokemusta ei tarvita, mutta jos sitä on, se kannattaa mainita. Kokovaatimuksena pituutta tulisi olla suunnilleen 170 cm ja vaatekokona ideaali olisi S-M.
  • lähetä kaikki yllä mainittu sähköpostiosoitteeseeni ostikolla “GBM-mallihaku”. Sähköpostiosoitteeni löytyy blogin sivupalkista.
  • tee kaikki tämä 19.2.2013 kello 12:00 mennessä.

Nyt tulee se kohta, joka kannattaa lukea erityisen huolella ja ajatuksella. Haussa on siis kaksi mallia ja hakemukset luen läpi minä. Malleille annetaan palkkioksi kuvauspäivästä 250 euron lahjakortit Fashionstoreen sekä tietysti kokemuksena tuo unohtumaton kuvauspäivä. Otetut kuvat saa tietenkin halutessaan itselle muistoksi. Mikäli mallihausta löytyy todella hyviä ehdokkaita, Fashionstore lupaa myös jatkossa buukata heitä malleiksi sivustolleen. Kyseinen nettikauppahan edustaa Guessin ja tämän Guess by Marcianon lisäksi mm. Liu Jo – ja Calvin Klein -merkkejä.

Tämä saattaa nyt olla se kuuluisa ovenrako, jonne varpaita kannattaa todellakin koettaa survoa. Mitä vielä odotatte? Hakemusta kehiin ja äkkiä! :)

Edit: Lisäinfoa luvassa. Kuvaukset olisi tarkoitus pitää maaliskuun aikana Helsingissä. Sopivat aikataulut sumplitaan valittujen mallien kanssa yhdessä. Ja 170 cm on kuulemma sittenkin alaraja eli pitkienkin kannattaa hakea mukaan.