Lähestyvän ysätävänpäivän kunniaksi päädyin rakentelemaan parit vaatekollaasit teeman ympärille. Itse vietän ystävänpäivän ystävieni kanssa (enemmän tai vähemmän sivistyneesti) viinejä maistellen, kun ei kerta yksikään poikaystävistäni ole vapaalla. Ystävänpäivähuuruisten vaatekollaasien jujuna on muuten tällä kertaa se, että innostuin jälleen hieman yllättäen äitiysvaatteista. Muutaman aiemman sekoamisen voi kurkistaa täältätäältä ja täältä. Onni on olla ailahtelevainen ihminen, kun voi löytää inspiraatiota vaikka kuinka oudoista paikoista. Harmi vaan, että tätä aihetta pitää aina selitellä enemmän kuin muita, etteivät vauva.fi-otukset vallan viilliinny.

sisalla

Kiiltäväpintaiset farkut ovat olleet suosikkini jo pitkään ja kehun niitä täälläkin tasaisin väliajoin. Upeaa on se, että nyt noita suosittuja housuja tehdään “mammamallissakin”. Koristeellinen paita on yksinkertaisen juhlava, mutta se herää kunnolla eloon, kun sen päälle lisätään näyttävä kaulakoru. Korkokenkien sijaan asun huutomerkiksi päätyvät punaiset solkibootsit, joista ei yksityiskohtia eikä näyttävyyttä puutu.

ulkona

Koko tämä ajatus mammamuotipostauksesta lähti rehellisesti sanoen siitä, kun postimyyntikuvastoa selaillessa ihastuin beigeen trenssitakkiin. Sen malli on kerrassaan suloinen ja mietin heti, missä yhteydessä voisin tuoda sitä esille blogissani. Trenssiä piristämään sopisi koristelultaan varsin romanttinen pikkulaukku. Huuliin vielä koralliin taittavaa mattahuulipunaa ja ystävänpäivän tyyli olisi valmis. Harmi vaan, että meikäläiseltä puuttuu se vauvamasu tämän toteuttamiseen! :D