OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kahden hyvin innokkaan myyjän, joista toinen sattuu olemaan meikäläiselle jonkinlaista sukua, avustuksella löysin mustat nilkkurit eilisellä vierailullani Ideaparkin Spirit Storesta. Kävin syömässä ja kahvittelemassa erään lukioaikaisen parhaan ystäväni kanssa ja juoruilun jälkeen päädyimme jotenkin sovittelemaan hieman kenkiä. Tai siis minä päädyin. Kaikissa Spiritin myymälöissä on vielä tämän päivän ajan alennustuotteet vielä aiemman alennuksen päälle alennettu puoleen hintaan, joten päädyin ostamaan noin parin sadan kengät itselleni reilulla viidelläkympillä. Nahkaa, naruja ja jännittävä korko – niistä on uusin kenkälöytöni tehty. (Kenkälaatikko siirtyi tosin salamana omistuksestani erään karvaisen herran kodiksi.)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kengät ovat intohimon kohteistani suurin, joten kenkäostokset tekevät oloni aina erityisen onnelliseksi. Tuli ihania kenkiä sovitellessa mieleen, että yksi suurimmista Helsingin plussista on ehdottomasti se, että julkisilla kulkuneuvoilla pääsee paikasta toiseen niin, että niillä korkkareilla, joilla landeaikoina käveltiin vain haaveillen ympäri omaa huonetta, voi viettää kokonaisen päivän. Se on ehkäpä se jokaisen pienen kenkäfriikin unelma. Sen pidemmittä puheitta toivotan tervetulleiksi osaksi elämääni Jeffrey Campbellin Roxie-nilkkurit!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA