OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sä oot just tollanen! Aina, kun sun pitää ostaa jotakin, ostat sen purkin tai tuoksun perusteella. Pahimmillaan molempien. Niin joo ja siksi, että se on halpaa. Isin tyttö!

Totuus kuuluu pikkusiskon suusta. Vaikka Helsingissä odottaa purkkiarmeija, täällä maalla ihonhoitotuotteet loppuvat aikanaan. Silloin tulee esiin se, millä perusteilla tuotteita valitsen, jos maksan ne itse. Kasvovedeksi ostin Pirkkaa, koska se on vaaleanpunaista. Voin jo tosin heti muutaan käyttökerran jälkeen sanoa, että tuo korkkisysteemi on maailman huonoin ja olisi ehkä pitänyt ostaa joku kalliimpi vaaleanpunainen törppö.

Kasvovoiderintamalla varsin suloinen purkki veti minua puoleensa ja koska tiesin jo etukäteen Herbinan kasvovoiteen (jonka purkki tai jopa koko tuote lienee uudistunut) tuoksuvan sulaneelle mansikkapehmikselle, ei valinta ollut kovin vaikea. Netistä olisin tilannut aivan eri tuotteet, jos olisi ollut aikaa odotella niiden saapumista, mutta jos kauppaan on lähdettävä heti, tämä tyttö tekee ostopäätökset varsin söpöin perustein. ;)