*MAINOSLINKKI

Se on lokakuu nyt. Miten onnellinen ihminen voikaan olla kylmenevistä ilmoista? Todella onnellinen, jos sattuu omistamaan kokoelman ihania neuleita, joita on kuukausia odottanut pääsevänsä käyttämään ilman hikikuolemaa. Rakastan sitä, kun on vähän viileä ja iho saattaa jopa välillä nousta kananlihalle. Siksi en ymmärräkään, miksi talvisin kauppojen ja toimistojen lämmitykset pitää vääntää ihan tappiin. Ihminen siirtyy ulkoa sisältä ja alkaa samantien valua hikeä? Ei mikään mukava tunne.

Kirpeä ilma. Siinäpä tosin vasta yksi syy, miksi syksy on minun vuodenaikani. Rakastan myös sitä armollisuutta, mikä vuodenaikaan liittyy. Jollakin tavalla kotoilu on sallitumpaa ja kotona tekee mieli viettää aikaa. FOMO (fear of missing out) loistaa poissaolollaan. Ei tule kesältä tuttua tunnetta, että jäisi jostakin paitsi ja että nyt pitäisi olla ulkona, kun on niin ihana sää. Sormeni syyhyävät jo päästä kaivelemaan kausivaloja vintiltä, sillä illat alkavat olla kunnolla pimeitä ja viileitä. Nukun onnellisena ikkuna auki, ja asunnon lämmityksen laitan päälle vasta, kun on ihan pakko. Eli kun nenänpää on aamuisin huurteessa ja hennosti sinertävä.

*neulemekko – Alpa

*saappaat joustavilla varsilla – Ellos

Ja sitten noihin kenkiin. Oli painoni mikä tahansa, sellaisten saappaiden, joihin pohkeeni mahtuvat, löytäminen on aina ollut helvettiä. Siis ihan tuskaa! Kumisaappaat? Kiristävät. Nahkasaappaat? kiristävät! Jo ajatus varreltaan yhtään pidempien kenkien ostamisesta kiristää vanteen lailla. Nimittäin päätäni. Nyt kuitenkin bongasin kivat saappaat ja vielä hyvässä alessa. Näissä on vähän paksuutta pohjassa ja joustava varsi, joten tilasin saappaat sovitukseen toiveikkaana, sillä Elloksen *oman malliston nilkkurit yllättivät positiivisesti keväällä. Eivät purista yhtään!

Ostamieni saappaiden varrenympärykseksi on *tuotesivulla ilmoitettu 37,6cm, mutta oma pohkeeni on paksuimmalta kohdalta reippaasti yli 40cm ja varsi istuu silti. Mitä ihmettä?! Tällaista ei todellakaan tapahdu usein. Toivoa siis on vielä. Ja hei, kengät ovat edelleen 25% alennuksessa, vinkkinä vaan sielunsiskoille, joita itkettää joskus kenkäkaupoilla. 🫶🏼