Yhteistyömallistoaddiktioni ei suinkaan rajoitu kenkiin, joista täällä kirjoitin, vaan myös mallistojen asusteisiin. Olen ostanut pääasiallisesti koruja, mutta myös yhden vyön ja laukun. Yhden korun olen saanutkin. Tai no, onhan niitä tullut saatua enemmänkin, mutta yksi on enää jäljellä ja muut annettu pois. Nyt siis esittelen H&M:n ja suurten muotitalojen sekä -suunnittelijoiden yhteistyömallistojen asustehelmet, jotka olen itselleni haalinut. Kuvausvalo oli aika armottomalla tuulella, skipatkaa siis huomautukset pölystä ja nöyhdästä peitolla. Niille nyt vaan ei voi enää mitään.

Stella McCartney for H&M -malliston missasin jotenkin täysin, mutta ihaistuin myöhemmin eBayssa malliston rannekoruun. Samaa metalliverkkopanssari tyyliä oli muistaakseni tarjolla myös pikkulaukku ja vyö, mutta niitä en jaksanut itselleni hankkia, vaikka niihin usein nettihuutokaupoissa törmäilenkin.

Värikkäästä Matthew Williamson for H&M -mallistosta huusin itselleni jälkikäteem vyön. Pinkki vyö kullanvärisinen niittiyksityiskohtineen on aika raju enkä olekaan käyttänyt tätä kuin kahdesti. Vyö liitetään yleensä erääseen malliston mekkoon, joka sekin kyllä löytyy vaatekaapistani. Palataan niihin vaatteisiin kuitenkin aivan omassa postauksessaan.

Ainut asuste, jonka näistä olen saanut, on Versace for H&M -malliston rannekoru. Pidän tästä, mutta jostakin syystä korun lukko on niin jäykkä, etten saa korua itselleni käteen tai jos onnistun jotenkin siinä, en ainakaan saa sitä otettua itse kädestäni pois.

Jimmy Choo for H&M -mallisto on eräs suosikkimallistojani. Sen asustevalikoimasta ostin sekä riippuvat korvikset että kahlemaiset rannekorut. Rannekoruja olen käyttänyt paljon, mutta korvakorut ovat sen verran painavat, että niitä voi pitää kerrallaan vain muutaman tunnin ajan. Pari kertaa olen kuitenkin niitäkin ulkoiluttanut ja nuo korvakorut kieltämättä keräävät kauneudellaan kehuja.

Uusin yhteistyömallisto eli Maison Martin Margiela for H&M ihastutti enemmän vaatteillaan kuin asusteillaan, mutta tämä laukku on poikkeus. Laukku on hopeanvärisen, mutta sitä oli tarjolla myös pinkkinä. Molemmat värit myytiin sen verran nopeasti loppuun, että näitä taitaa olla turha etsiä hetkeen oikein mistään. Pinkki laukku jäi joka tapauksessa hieman vaivaamaan, myönnän sen. :)